Tun på en ny måde

Tunrulle

I går lavede jeg et eksperiment. Og det gik faktisk rimelig godt :)
Jeg fandt rester frem fra køleskabet og improviserede – og opfandt mig egen tunrulle.
Super som en lille snack-agtig forret eller til et tapas-bord.

Det skal du bruge:
2 mexikanske pandekager
Agurk
1 dåse tun
Ca. 100 gr. hytteost
Mayonnaise
1/2 lime
Tørret chili
Nigella frø
Karse/persille
Salt og peber

Bland tun godt og grundigt sammen med hytteost, mayonnaise, lime, chili, karse, salt og peber til det bliver mousse-agtigt. Du må sjusse dig lidt frem med mængden af ingredienser efter smag og behag.
Smør det ud på pandekagerne, rul dem fast og skær i skiver. Snit agurker og læg ved siden af. Pynt med mayo, nigellafrø og et lille blad persille eller karse. 

Velbekomme :)

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *