Julefred, ekstra rå jeans og tip om DIY duftlys

Juletræ1

Juletræet står duftende og pyntet med al det pynt som drengene kender og elsker. Der er ikke meget der er skiftet ud siden de var helt små. Der er kommet lidt nyt til. Bl.a nogle af mine yndlingsfigurer, en dansende balletfrø, en elegant granfe og en grøn bladjulemand med pakker (se nederste billede). Men ellers er det som de kan li’ det. Ikke særligt smart eller moderne – men møg-hyggeligt. Og det er det vigtigste.
Denne december har nok været én af de vildeste jeg har haft længe. Du har nok bemærket at jeg ikke har postet indlæg her hver eneste dag, som jeg plejer. Og det er der rigtig mange gode grunde til. Den bedste er at det går forrygende godt i min egen lille webshop. De andre vil jeg ikke lufte her (endnu) – NU vil jeg have julefred :)

I dag indvier jeg et par “prøvejeans” fra Garcia. Manden siger de er for vilde. Jeg synes de er fede. Hvad synes du? Jeg kan godt lide kombinationen af det helt rå og den semirå t-shirt kombineret den feminine blondemønstrede blazer. Har du forresten set at du kan vinde lige nøjagtig dén her blazer i en lodtrækning på Facebook – se her >

Og så til tippet om DIY duftlys: Kender du Emily Salomon? Så tag et kig her > Superlækker og inspirerende blog, hvor Emily lige nu viser en gør-det-selv opskrift på duftlys. Rendyrket julehygge, hvis du spørger mig ;)

Container_Garcia2

Container blazer >  Garcia t-shirt >  Apair støvler > samt ekstra rå jeans fra Garcia.

Container_Garcia3

Juletræ2

 

 ♥

Tak for besøget

 

 

2 kommentarer

  1. Jeg synes de er fede de jeans….. hvor er figurerne på juletræet fra ? Dem kan jeg rigtig godt lide :) super skønne billeder som altid

    Glædelig jul til dig.

    Kh Anette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *