Nye Molly’er på banen

Oddmolly-fw15-3-3

Odd Molly Lajka Cardigan >

 

Odd-molly

Så er der åbnet for forudbestilling af Odd Molly FW15 drop 3.
Hvis du vil sikre dig en lækkerhed, når den kommer på lager, så er det nu du skal kigge ind her >

Jeg er selv ret begejstret for den her kollektion (ikke noget nyt i det ;) Men der er altså nogle ret fine nyheder med. Galaxy-serien i ren cupro er simpelhen bare SÅ fin. Det print er noget af det bedste jeg har set længe. Og det fungerer lige godt på både bluse, bukser og tunika. Både tunikaer og bluser er lidt længere end lignende modeller fra tidligere kollektioner og pasformen er tilrettet så de falder (ifølge mig) endnu bedre.

Det kan godt være det lyder som en slags salgs-sladderi, når jeg skriver sådan her. Men det er det faktisk ikke. Jo – bevares, selvfølgelig vil jeg gerne sælge dig noget :) Men jeg er ikke interesseret i at prakke dig noget på. Jeg har jo selv stået og valgt de her styles fordi jeg synes de er de fedeste. Og fordi jeg jo har set dem – også med fingrene ;). Og hos Odd Molly lytter de til både agenter, forhandlerne, os, dig og mig og alle der er vilde med tøjet. Så der kan være tilretninger fra “demo-modellerne” på billederne og til de endelige styles. Eks. er Lajka cardiganen rettet til, så den ikke stumper så meget, hvis man er lidt højere end min “husmodel”, Emilie – der med sine 164 cm. nemt passer en sample, som altid er str. 1.

Apropos Lajka cardiganen, så vil jeg gerne fremhæve den. Det er en helt genial cardigan, der bare er go’ på den underspillede måde. Lige tilpas enkel og med fine små detaljer. Perfekt over alt, hvor man ikke vil have at cardiganen skal løbe med hele opmærksomheden, men istedet være et delikat supplement eller finish, om man vil. Med andre ord: en kvalitets-klassiker der holder længe i garderoben.

Den fabelagtige Air Bender cardigan behøver vel egentlig ingen ord. Den er bare klar til indflytning. Og det samme gælder den fedeste dunjakke i mange år, Peace Down Long Jacket – som fås i både sort og lys rosa.

Her kan du forudbestille fra Odd Molly FW15 – drop 2 >>

Odd-molly-air-bender-cardigan

Odd Molly Air Bender cardigan >             Odd Molly Peace Down Jacket >

Oddmolly-fw15-3-5

Emilie i Lajka cardigan >  Over The Top L/S top > og Cochran Jeans >

 

Oddmolly-fw15-3-4

Emilie i Lajka Cardigan >  Underbar Slip Tank > og Galaxy Pants >

 

Oddmolly-fw15-3-1

Odd Molly Lovely Knit Multi >

 

Oddmolly-fw15-3-2

Odd Molly Air Bender cardigan >

 

♥ ♥ ♥

Rigtig god weekend :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *