Se lige denne vidunderlige og total magiske decemberhimmel på denne dejlige decemberdag (hvor jeg kan nyde at sige at jeg lige nøjagtig stadig er i 40’erne).
Den himmel er jo lige til at spise! I store søde candyfloss-bidder. Med farver og formationer, som kun en vis Hr. Bech kan konkurrere med.
Jeg tror nogle gange at jeg er lidt bims, når jeg kan betages af himlen på den måde. Manden er i hvert fald nået til “is that so” stadiet – og jeg kan høre mig selv kværne løs om hvor ufattelige de farver er – og hvordan det overhovet kan lade sig gøre. Og hvor flygtigt det er. Og unikt. Og aldrig nogensinde har været så smukt. Og at man skal tænke på at det kun er lige nu og her, der ser sådan ud. Samtidig med jeg forsøger at fastholde miraklet – både med kamera og telefon. Mens jeg hører Kim Larsen for mit indre øre – til en live koncert og midt i nummeret “Om lidt bliver her stille”, hvor han når til linien “Går i stå [stilhed] på sin line, i et sanseløst sekund”. Måske er det de to bedste ord, jeg kan komme i tanke om lige nu: Sanseløst sekund.
Ja. Det tror jeg.

I dag vil jeg også vise dig mine nye yndlings-tøj-stykker lige nu: Den nye Lovely Knit cardigan (som nu faktisk fås op til XXL) kombineret med den dejligste varme nederdel i 100% ren merino fra Sibin Linnebjerg. Under cardiganen har jeg – ifølge mig selv – en helt uundværlig turtleneck, som bare sidder så godt og har de fineste flæsekanter ved ærmerne. Det er svært at se den ordentligt på de her billeder, da jeg har den sorte på i dag. Og så mine herredyre Apair støvler med nitter og hællynlås. Jeg er glad for de støvler. Perfekte rå og elegante på samme tid. Og virkelig gode at gå i.

Dagens ord:
The secret of
having it all
is believing
you already do

Odd Molly Strik >  Odd Molly turtleneck >  Sibin Linnebjerg nederdel >  Apair støvler >

♥  ♥  ♥