Godt TV og gode serier til den kolde tid

Jeg elsker at slappe af foran fjernsynet med en go’ film eller noget dejligt dansk tv. Måske er jeg ved at være gammel, men jeg synes simpelthen at Toppen af Poppen er noget at det hyggeligste at se. Jeg bliver sådan helt glad og rørt af at bliver mindet om hvor mange dygtige sangere og sangskrivere vi har i Danmark.
Dernæst er jeg pjattet med Gift ved første blik. Jeg synes det er studie i psykologi. Jeg sluger det råt!
Og så er der selvfølgelig Jim og Ghita. Jeg er bare så vild med de to mennesker. Deres begejstring og umiddelbarhed kunne mange lære af. Også selvom Ghita nogle gange er lidt – skal vil sige kantet – i sine udtalelser ;)

Og så kommer vi til serier på streamingportalerne.
Her kan jeg næsten ikke fremhæve Ozark nok. Den serie har bare det hele. Den er så veldrejet, velspillet og velskrevet. Fyldt med de fedeste dilemmaer, underspillet humor og ufattelige overraskelser. Værd at fremhæve, er Ruth. Bare vent til du møder hende…
RectifyBare det at jeg tænker på den, bliver jeg rørt. Den er så smuk. Historien er i sig selv hjerteskærende. Dilemmaerne realistiske. Skuespillet formidabelt. Og så er tid. Masser af tid. Ganske enkelt det bedste, jeg har set til dato.
Midnatssol. Jeg kan ikke fremhæve denne miniserie nok. Jeg tror jeg har bedt ALLE, jeg kender om at se den. I guder, hvor er den go’. Hvis du er til Beck, Johan Falck og diverse svenske guld-serier, så vil du elske denne her.
Chernobyl. Jeg holder næsten vejret, når jeg tænker på denne miniserie, der tager udgangpunkt i atomulykken i 1986. Se den. Bare se den. I øvrigt den højeste ratede serie nogensinde på IMDB.
True Detective. Krimidramaserie med stjerneskuespillere og uforudsigelige mord. Spring over føste sæson. Her er Woody Harrelson og Matthew McConaughey simpelthen for irriterende. Anden sæson. Den kan noget!

TV-programmer/serier
Toppen af Poppen
Gift ved første blik
Jim og Ghita

Serier på Netflix og HBO
Ozark
Rectify
Midnatssol
Chernobyl
True Detective

 

God fornøjelse :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *