Vildt nemt madbrød

Jeg vil lige dele denne utroligt nemme opskrift med dig
Det er én af dem, jeg laver uden at tænke over det fordi den er SÅ nem 
– og så kan den varieres i det uendelige.
Nemme madbrød
25 gr. gær udrøres i 2 dl. lunkent vand.
Kom 1 spsk. salt og 1 spsk. sukker i.
Tilsæt 2-3 spsk. olivenolie
til sidst ca. 300 gram durum-mel (eller pizzamel) – måske lidt mere.
Ælt grundigt til dejen ikke klæber mere.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Drengene elsker at vi laver mini-snobrød af dejen (dem glemte jeg at fotografere)
Det laves på kinesiske spisepinde, som man smører med olie.
Tag en lille smule dej og rul til en lang pølse, som du så snor om pinden.
Smør med lidt olie – og læg på grillen. 
Thumbs up!
Af denne portion lavede jeg 4 mini-snobrød og en ét stort madbrød (se øverste foto)
MADBRØDET laver du ved at lægge dejen på en bageplade som til en pizza – bare lidt tykkere.
Skær den igennem, så der bliver små trekanter.
Pensl med olie og krydr med alt hvad du kan lide.
Jeg har brugt massevis af Læsøsalt, finthakket hvidløg og oregano.
Bag ved 200 grader i ca. 12 minutter.
Perfekt tilbehør til grillmad :)
Det er også altid et hit her at alt salat og tilbehør ikke er blandet sammen, men delt ud i små skåle.
Har du opdaget at der er kommet nye ærter? Mums :)

3 kommentarer

  1. Mums… det ser simpelthen bare så indbydende ud, så du må godt invitere mig næste gang ;-D

  2. Tusind tak, Pia – det skal jeg huske ;)

  3. mmmm.. Så godt det hele ser ut!

Skriv et svar til Annette Annuller

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *