Birkenstock_ByBirdie2

Jeg begynder dagen med strømper, støvler og en tyk trøje – og slutter med bare tæer og Birkenstocks. Sikke en underlig august. Jeg klager ikke. Undrer mig bare. I dag har jeg simpelthen fundet nogle af mine favoritter fra sidste år frem. De absolut fedeste jeans, Odd Molly nogensinde har lavet og min all time favourite-tunika fra AJ177, som jeg (tror jeg nok) lige har opdaget matcher mine klassiske Arizona sandaler fra Birkenstock.
Jeg har siddet hhv. ved Mac’en og i møder heeele dagen – og NU trænger jeg virkelig til noget frisk luft. Men altså, sig mig lige… ER sommeren helt slut?

Birkenstock_ByBirdie1

Birkenstock_ByBirdie3

Birkenstock1

Det har jeg på i dag:
AJ117 tunika > / Odd Molly Confidence Jeans > / Birkenstock slippers > / By Birdie smykker >

Tak for besøget

2 kommentarer

 1. Det var fina höstfärger tillsammans, och fina bilder. Det ser väldigt avslappnat och bekvämt ut!
  Du har så fint hår! Använder du något särsklit schampoo el inpackning för att få det så eller har du bra gener kanske?!?
  Kram Maria

  • Tak, Maria :)
   Hehe – synes du virkelig mit hår er fint? Jeg bruger altid shampoo og plejeprodukter fra Kevin Murphy. Det er dyrt, men holder længe da man ikke skal bruge ret meget ;)
   Kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *