Odd-molly-top-drawer

Odd Molly Top-Drawer cardigan (2) >  Odd Molly (næsten magen til) Drop Needle (1) >  Odd Molly Icon Skirt

· · · · · · · · · · · · · · · · ·  ♥  · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Der er så smukt derude lige nu. Gyldent og lækkert. Og jeg har ondt af mig selv fordi jeg ikke kan gå derud og nyde det. Delvis nedlagt med den ondeste bronkitis med tilhørende feber og bihulebetændelse futter jeg rundt i velourdragt, uldstrømper og megatørklæde. Det værste er sådan set at drengene har efterårsferie og vi ikke kan foretage os ret meget – samt at jeg ikke kan sove om natten, fordi jeg ikke kan ligge ned.
Derfor får du ikke “real-time” billeder i dag – men nogle jeg snuppede her i weekenden: Mig i min kort-cardigan-favorit: Top-Drawer, som fås i 4 lækre farver og Áki i begyndende vinterpels.

Nu vil jeg drikker 2 liter the, spise masser af C-vitaminer og håbe på lægen har et vidundermiddel mod hoste ;)

Aki

Nyd de gyldne dage

4 kommentarer

  1. Jamen god bedring til dig sødeste Annette – øv øv at være syg i drengenes efterårsferie (syg er træls nok i sig selv – men behøver da ikke lige at ramme andre også ;o)
    Knus

  2. Hoppas att du mår bättre nu på helgen. :) Så söt ponny, får jag låna honom?
    kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *