Dagens Molly, nye lanterner og årets skæve juletræer

Minijuletræ

I år blev de helt skæve og sat hver for sig. De små rustikke juletræer. Det havde jeg bare lyst til – og sådan ville de gerne være med til at være. Det passede ligesom også ret godt til weekendens ustyrlige orkan. Jeg har også lavet dem lidt anderledes. Der er kommet thuja-grene med og der er drysset med sne. Det synes jeg giver en rigtig fin effekt. Og det er ret nemt. Bare et ordentligt skud hårlak og så fingerdrys med sneflagerne (som kan købes i hobbyforretninger, tror jeg. Mit er købt hos Dot sidste år) Og du kan se “opskriften” på træerne her >

Lidt længere nede kan du se mig indvie en ny Odd Molly lækkerhed: Empire Long Cardigan. Om den kan siges: Den er en d.a.r.l.i.n.g. Jeg elsker bare at der er revers på – og at den lukkes med små trykknapper. Og at frynserne er så små og fine. Jeg er ganske enkelt forelsket i farven. Og så synes jeg jacquardmønstret er smukt – især på ryggen.

Endnu længere nede kan du møde mine nye lanterner, som jeg faktisk er ved at tro, at jeg skal bestille et par stykker mere af. Så kan de stå derude og blive dejligt irrede.

Minijuletræ4

Minijuletræ5

Minijuletræ3

Odd-molly-empire-long4

Odd-molly-empire-long3

Odd Molly Empire Long cardigan (2) >
Vintage Odd Molly kjole og tørklæde af ukendt oprindelse. Støvler fra Bumper.

Odd-molly-empire-long1

Odd-molly-empire-long2

Lanterner

Lanternekup fra Nordhjem. “Pakken”, jeg bestilte – med to lanterner og en stor stjerne – er udsolgt.
Men man kan stadig bestille de to lanterner – bare med et fint lille træ – til en helt fantastisk pris.
Besøg Nordhjem her >

Nyd decemberdagene

4 kommentarer

  1. Superfine træer – som altid, og rigtig fine lanterner ;o)

    Knus

  2. Tak for tippet med lanternerne :-) 2 stk på vej til mig
    Glædelig jul

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *