Odd-molly-fw16-2

Endelig hjemvendt efter et par hektiske døgn. Først til modemesse i København og så til festlig fødselsdag i går aftes. Jeg tror godt jeg kan beskrives som ret flad lige nu.
Det var en fantastisk god messe. Vi fik et par gode nye aftaler i hus, så der kommer nye mærker i shoppen til efteråret. Det er helt surrealistisk allerede at glæde sig til dén tid nu. Men man bliver altså lidt årstidsforvirret med alle de her forskellige kollektioner og indkøb – og altid at skulle være mindst 6 måneder forskudt. Jeg havde helt bevidst ikke taget kamera med til messe. Dels ville jeg gerne være helt fuldstændig til stede og koncentreret. Og dels er det tungt at slæbe med rundt ;) Så det er kun blevet til et par smagsprøver (telefon-fotograferet) fra Odd Molly’s altid fantastisk inspirerende og livlige stand. Jeg forelskede mig selvfølgelig fluks i et par møglækre vinterjakker og en bunke uimodståelige puder.
Det var lige en hurtig søndagshilsen herfra – og nu l.o.v.e.r. jeg at vise flere outfitbilleder af alle de nye lækkerier der er landet i mit klædeskab :)

PS. Du har set den næste Odd Molly kollektion, drop 3A – er åbnet for forudbestilling, ikke? Jeg er helt fuldstændig fnidret med Good Time Dress, som jeg slet ikke mener man kan leve uden ;)
Se kollektionen her >

Odd-molly-fw16-3

Odd-molly-fw16-4

Odd-molly-fw16-1

 

2 kommentarer

  1. Det är inte klokt, redan dags för FW-kollektion! Jag är grymt nyfiken på vad som kommer, försöker alltid fråga i butiken och höra vad som är på gång så att jag kan planera mina inköp (ja, så nördig är jag…) ;-D

    Min favorit från SS-kollektionen är Knock-out dress i blått, fantastiskt vacker i verkligheten (bilderna gör den inte rättvisa). Och äntligen en klänning som är tillräckligt lång även för mig som är 177 cm. :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *