Odd Molly Sommer 2016

Odd-molly-SS16-4-preorder-

Du har sikkert set at du kan forudbestille fra Odd Molly’s sommerkollektion, ikke?

Jeg er lidt fjollet med bikinierne, selvom jeg ved at det ikke er det jeg kommer til at bruge allermest. Jeg synes mønstre og farver er så flotte og så er jeg vild med at modellerne ikke er alt for minimalistiske ;) Jeg er også ret forelsket i de fede Neptune leggings (se herover). Jeg har allerede sommerbilledet i hovedet af de leggings kombineret med sandaler og en flagrende top eller tunika. (Og lige nu sidder jeg og kan se sne udenfor (whaaat?) Jeg er temmelig begejstret for Carnival Dress (se nedenfor) og de søde Sweet Memory Tanks – og så er jeg fortabt… velour-badekåber… som jeg altså har tænkt mig at bruge som mellemting mellem kjole og cardigan. Se lige broderiet på ryggen. Det kan godt være jeg er ekstra begejstret fordi jeg har set alle styles i virkeligheden, så jeg bare ved hvor lækre de er. Og ja… så glæder jeg mig jo bare til lunere dage.

Her kan du se hele kollektionen og forudbestille >

Odd-molly-bikini

Odd Molly Safety Position bikinier >

odd-molly-sommer2

Odd Molly Carnival Dress > & Sweet Memory Tank >

odd-molly-sommer

Odd Molly Myself Bathrobe > & Home-Land Dress >

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *