Odd Molly udsalgstips – sidste chance i dag

odd-molly-cardigan-1

Er du Odd Molly fan – og har du kig på en lækker udsalgsgodte, så vil jeg bare lige tippe om at det er sidste chance i dag :) Og ja – så er der da lige et par ting, jeg helt sikkert ville gå efter, hvis jeg ikke allerede havde dem i skabet. Bla. den vidunderlige My Everything Cardigan, som jeg har på herover (beklager den dårlige billedkvalitet – det var ved Skagen og der var tusmørke – og iPhone var unhappy ;) Den cardigan er min absolutte yndlingscardigan. Jeg elsker den højt – og jeg har det bare SÅ godt i den. Er du ikke til cardigans, fås der også en formidabel sweater i samme serie: Extra Extra Sweater. Helt unik og gudesmuk. Og når vi nu er i det dyre hjørne af strikuniverset, så MÅ jeg også bare anbefale dig at lure Ready Steady cardiganen og sweatrene. De er strikket i det blødeste blødeste babyalpaca med merinould. Uhmmm – siger jeg bare. Jeg har købt cardiganen og overvejer kraftig én af sweatrene, da der ikke kommer noget i denne kaliber i de næste mange kollektioner.
Af lækre cardigans, der gerne vil være jakker, må jeg også fremhæve Handycraft Long Cardigan. Også i den dyre ende, men virkelig en ven. Og så selvfølgelig den smukke To The Sky cardigan, der bare har det smukkeste mønster.
Er du til nederdele, så har du måske bemærket den lækre Girly Skirt. Jeg har godtnok ikke vist så mange billeder – men den har jeg virkelig brugt meget. Den passer bare til ALT strik og er så lækker både til lange og korte støvler.
Et andet tip, er at tage et kig på fodtøjet fra Odd Molly. De fede slip-in sneakers fortsætter stort set uændrede i de nye kollektioner. Ligeledes gør gummistøvlerne – og moccasinerne – bare uden snørrer.
Og til sidst: Mother of Pearl Blouse – som egentlig er en tunika. Nok én af de styles jeg har brugt allermest, fordi jeg elsker leggings og lange cardigans. Den er så smuk og har et helt unikt grovvævet broderi i striber nedover. Absolut pænest at binde på ryggen, og ikke i siderne, som Odd Molly viser.

Det var det :)
Nu vil jeg ud i naturen og gå en megalang tur inden der skal pakkes ordrer fra lageret.

Hav en vidunderlig februar-søndag derude!

oktober-sondag

Handycraft Long cardigan >

odd-molly-nederdel

Girly Skirt >

juliaften2

To The Sky cardigan >

odd-molly-today-1

Mother of Pearls Blouse >

odd-molly-cardigan

My Everything cardigan >

 

 ♥ ♥ ♥

 

En kommentar

  1. Mmm. Många läckra tips. :)
    kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *