Tre gode sager fra Odd Molly

odd-molly-boots-dress-cardigan-5

Er jeg den eneste der drømmer om sne? Det passer bare bedst til november. Ja, for ikke at tale om december, selvfølgelig. Selvom vores skov er vidunderlig med det helt eventyrligt lækre mos og de krøllede egeblade, der holder stædigt fast – så ville en smule frost og et hvid drys altså gøre underværker.

I dag viser jeg dig ét af mine yndlings-sæt. Den her kjole er simpelthen bare så smuk med de fine rosenbroderier. Og som du måske har set, har jeg selvfølgelig også sikret mig både blusen og toppen i samme serie. Det varer jo lææænge inden der kommer godter af dén kaliber i Odd Molly-kollektionerne igen ;) Cardiganen er essensen af alt hvad jeg finder lækkert ved en cardigan: Farven, materialet, længden, sjalskrave og bindebælte. Og støvlerne – åh, støvlerne. De er så dyre, men hold-nu-lige-op de er pæne. Og fede. Og rå. Og gode at gå i.

Dagens ord:
Nothing is a waste of time
if you use the experience wisely

odd-molly-boots-dress-cardigan-6

odd-molly-boots-dress-cardigan-1

odd-molly-boots-dress-cardigan-3

odd-molly-boots-dress-cardigan-4

Odd Molly Improvise cardigan >  Odd Molly Refrain dress >  Odd Molly Rattlesnake støvler >

odd-molly-boots-dress-cardigan-2

leaves

– mens vi venter på sne

♥ ♥ ♥

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *