Prøvning af Odd Molly Mononoke T88, 446 i military

Jeg har lånt denne kjole hos min søde lokale Odd Molly forhandler, Jackie O. Umiddelbart var jeg overrasket over at farven SLET ikke så ud som på produktbilledet fra Odd Molly (er meget mere grøn i virkeligheden), dernæst synes jeg den er underlig i størrelsen. Jeg har en str. 2 på og synes den er stor foroven og meget stram i livet (og det er ellers der jeg tit er for smal til at fylde en kjole ud!?). Overordnet vil jeg sige at den vinder ved at komme på… Her har jeg sat den sammen med rosa, men jeg tror også den vil gøre sig godt med en sort top under, sorte gamasher og lange, høje støvler. Men det var altså for varmt til at prøve ;)
Det, der bekymrer mig mest, er alle de rå kanter. Hvordan mon de tager sig ud efter vask? Umiddelbart ser det jo lækkert casual ud, men jeg er godtnok ikke vild med det hvis de trevler!

Kjole: Odd Molly Mononoke T88, 446 i military
Top: Rosemunde silke t-shirt, rose
Skørt: Odd Molly Spoiler skirt, powder
Smykker: Julie Sandlau samt Vintage smykkeur 

4 kommentarer

 1. Ohhh färgen psssade dig perfekt, men är den tight runt midjan och sedan blir vidare där det är “smockat” tyg. Hoppas du förstår hihi :D Flera som sagt att den är underlig i storleken. Kram

 2. Du är kalasfin i den, sitter som ett smäck på dig. Så vacker och precis som du säger läcker till stövlar nu i höst.

  ~Livet i byn

 3. Du passar riktigt fint i klänningen. Den ser inte för stor ut här på bilderna men det är ju lite annat i verkligheten speciellt när man rör på sig.

  Läckert matchat med rosa!

 4. Hejsa :)

  Sanni > Tak :) Ja, den er ret tight rundt midjen, som er lige under smock-syningerne foroven – og det tror jeg vil give problemer for en del… Jeg tror den er god til en pige med større barm end mig, for der er i hvert fald plads til mere! ;)

  Livet i byn > Tak :) Ja, jeg tror den er bedst til støvler. Det er som om den mangler noget nu…

  Viola > Tak :) Jeg tror måske den bliver for stor til mig ved smock-syningerne. Synes ikke jeg fylder den nok ud ;)

  KRAM

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *