Flere Fonda med fejlagtige farver….

Normalt skælder jeg ikke ud (sådan da) men nu er jeg GODTNOK BARE SUR OG MEGET MEGET SKUFFET! Man bestiller en kjole flere måneder i forvejen hos ShopChanet, og så modtager man laaaangt om længe en kjole i den forkerte farve! (Behøver jeg nævne fejlen i sidste uge med en lilla kjole istedet for en rød – se den her> ) Jeg tænker dog på om der overhovedet ER noget der hedder en LITE MILITARY når det kommer til Fonda?? Men hvis der ikke er, så skal man jo gøre opmærksom på det – og ikke bare sende en kjole afsted i den forkerte farve! HMMMPPFFF!!!


6 kommentarer

 1. Jag förstår inte riktigt. Klänningen görs inte i militaro och lite military utan endast military. Jag antar att du blev sur på att man förväntade sig att den skulle vara ljusare light military green. Det gjorde jag. Jag blev besviken på färgen och skickade i retur. Men jag tycker att den är snygg på andra.

  Kram

  Jag tycker dock att Odd Molly kan göra produktbilder i tid faktiskt.

 2. Hejsa
  Jeg er forstår ikke helt hvad du skriver ;)
  Men du har ret i at Jeg forventede en lysere farve når jeg har bestilt “lite military” som der står på ordren. Den jeg har fået hedder jo bare “military” og er på den måde rigtig nok.
  Jeg vrøvler vist lidt – for det jeg i bund og grund er irriteret over, er at farven nok slet ikke findes – og butikken så bare sender en anden.

  Kram :)

 3. Jag köpte en i military och min var trasig :-( i min beställning står det Military och jag tror att det bara finns en “military”
  Kram!

 4. Hej Peggy
  Jeg har fået svar fra webshoppen at der kun er en military. Jeg synes egentlig den er ok i farven, men den ligner bare for meget den jeg har i almost black.
  Jeg synes det er for dårligt at webshoppen ikke skriver tilbage at det er en anden farve istedet for bare at sende den.

  Kram og god lørdag :)

 5. Tillykke med din røde net sommerfugl kjole – den er da meget mere speciel end dystre mugne grønne velour jeg også lige har fået så frækt fra ShopChanet istedet for lite military. Og jeg har tænkt mig bede om at de dækker returpakkeporto – det virker jo som bevidst ‘snyd’ Hilsen fra det Vestjyske….Sara

 6. Hej Sara
  Tak :)
  Ja, jeg har også netop sendt en mail til Chanet og skrevet at jeg ikke synes det er i orden bare at sende en anden farve end den man har bestilt.
  Jeg forventer – som dig – en returpakkelabel.
  Jeg kan godt se det er ærgeligt for dem at OM bare sender en anden farve, men det er jo ikke mit/dit problem ;)
  KH Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *