Familietur til København (næsten) uden shopping

Tidlig tidligt lørdag morgen gik turen med fly fra Aalborg til Kastrup… Det var første gang at drengene havde være SÅ højt oppe i luften (som Magnus konstaterede) ;) Og så gik vi ellers på opdagelse i Kbh. Alt var nyt og spændene for drengene. Vi nåede hele gågaden, rundetårn, Amalienborg, Planetariet og alt det løse, inden turen gik i Tivoli lørdag aften. Hvor får sådan nogle unger energien fra???! Ja, JEG var smadret allerede inden tivoli!
Vi holdt til ca. 22.30…. Zzzzzzzzz zzzzzz. Og jeg nåede kun i Gina Tricot, hvor jeg fik shoppet skønne leggings og strømper. Odd Molly lukkede jo alt for tidligt for sådan et familieprogram ;))
Søndag var vi vildt kulturelle med rundtur på Christiansborg, forbi den Sorte Diamant, på Christiania, Statens Museum for Kunst og Glyptoteket – nejjjj, hvor er jeg træt (endnu!)

– og her var hvad jeg fik af Odd Molly – deres udstillingsvindue…


6 kommentarer

 1. Åh, det var kanske tur att OM butiken var stängd ;-) Annars hade det kanske blivit dyrt ;-)
  Köpenhamn är en helt underbar stad !
  ♥ Kram

 2. Vilken mysresa! Skulle hemskt gärna besöka odd molly butiken i Köpenhamn!Som sagt: kanske tur att det var stängt=)

  Kram
  Adela

 3. OJ så fin Lk var på dej, jag som inte tyckte om produktionsbilden:) Den där strik koftan i vinduet på OM butikken…är färgen powder eller? Tror inte jag har sett den i svenska webbstores…eller finns den att köpa ?

 4. Hejsa :)

  Johanssonskan + Adela > Ja, jeg tror også det var godt butikken var lukket ;) Jeg glæder mig allerede til Kbh-tur igen i november :))

  Lite odd > Tak. Jeg tror strikken hedder apricot, men den var nærmest meget svag rosa. Den er her på OM’s website: http://oddmolly.com/collections/fall10?type=all&page=5
  De har den hos Blue Lawn:
  http://www.bluelawn.co.uk/shop_by_label/Product/?pid=1931&cid=&lid=15

  Kram :)

 5. Hej Annette!
  Vi har også netop været på sådan en tur til hovedstaden sammen med vores 2 drenge – fuld af krudt! Jeg nåede ingengang at shoppe…
  Men skønt med en OM butik mere – bare træls den ikke ligger i Jylland, ikk?!
  Mvh Lykke

 6. Hej Lykke
  Ej, hvor sjovt :)
  Ja, vi mangler helt klart sådan en OM butik i den “gode ende” af landet ;)

  :) Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *