Prøvning af godter fra Odd Molly Fall 2010

Jeg har bare alt for travlt for tiden! Jeg får slet ikke tid til at nyde noget som helst… Travlt på arbejde, travlt i fritiden… kan man mon skynde sig at sove? ;)
Her kommer prøvninger på lidt af de lækre ting, som jeg har ventet på fra efterårskollektionen:

Her er det Spinner Silk Dress i lite indigo, str. 2 fra Lisen.dk
Den er absolut fantastisk! Den sidder helt perfekt (selvom den er lidt nedringet) og jeg får lyst til at købe de andre farver med det samme! :)
Jeg har taget Mulholland Alpaca Coat i almost black på dertil, men kunne godt bruge lidt råd til hvilke farver man ellers kan bruge kjolen sammen med…? Der er en flot lilla farve i sommerfuglene og kanten forneden. Er der mon en cardigan i den farve?

Her er det så den cardigan alle vist har købt i år – Long Lovely Knit i dark grey. Jeg havde egentlig tænkt mig at jeg netop derfor ikke skulle have den. Men da jeg så mødte den hos min lokale Molly-forhandler, ja så sprang den altså på mig! Jeg har taget en i str. 1 da jeg synes den er fedest når den sidder lidt tæt :)

Og til sidst har jeg prøvet Art Silk Splitbottom Dress i vintage powder, str.2 – også fra Lisen.dk 
Det er nok den smukkeste kjole, jeg nogensinde har set. Desværre fylder jeg den ikke så pænt ud, som jeg havde håbet på. Jeg har vist rigeligt “til gården” men bestemt ikke nok “til gade” til denne drøm af en silkekjole. Det betyder desværre at den ikke sidder optimalt og flytter sig for meget når jeg bevæger mig. Og jeg kan ikke gå en størrelse ned, for så kan jeg ikke lyne den ;)

2 kommentarer

 1. Hej!

  Så snygg du är i allting, en riktig inpiratör.
  Kram från Eva

 2. Hej Eva

  Tak for det :))
  Hav en god dag!

  Kram
  Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *