Dagens Molly – min nye vinterfavorit: 528

Godt, der snart er weekend! Det trænger jeg virkelig til. Jeg synes denne uge har været lidt for heftig. Eller måske er det bare mig der glemmer mit eget motto: “Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it” Nå, men nu er drengene hos deres Far og Uffe er rejst til Schweiz, så jeg har hele weekenden for mig selv… muaaahahahaaaaa!!! Og lørdag aften skal jeg til 25 års jubilæum med min gamle folkeskoleklasse. Håber der er basis for en fest, for JEG trænger! ;))

Cardigan: Odd Molly Wool Mix Cardigan, bronze  ·  Top: Odd Molly Cottonpoly tank, chalk
Nederdel: Odd Molly Spoiler Skirt, powder  ·  Gamasher: Gina Tricot  ·  Bikerboots: Mentor

2 kommentarer

  1. Som vanligt är du jättesnygg i det du har på dig!

    Kram
    Adela

  2. Tak, Adela :))

    Rigtig god weekend!

    Kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *