Dagens Molly – den lækreste efterårsstyle (so far)!

Jeg sidder her med dårlig samvittighed… jeg skulle lige nu lave callanetics på mit onsdagshold, men jeg er blevet hjemme i dag. Hovedpine… igen! :(  Jeg må vist en tur omkring kiropraktoren i morgen. Heldigvis kan det lindre lidt med det fantastiske efterårsvejr… Og at Magnus fylder 12 år i morgen :) Tænk at det er så længe siden jeg gik og var nervøs for et kejsersnit ;))
Cardigan: Odd Molly Lovely Knit, multi
Nederdel: Dolce Skirt, almost black  ·  Støvler: Billi Bi

2 kommentarer

 1. Du är igen så vacker i din fin outfit! Jag gillar så mycket din blogg och dina idéer. Och alla kläder ser så bra ut på din fin kropp… Jag väntar att min LK i multi k ommer snart, har redan strumpor och älskar dem.

 2. Hej Tarleena
  Tak skal du have :)
  Glæd dig til din nye LK – den er skøøøøn!
  Og strømperne er også bare fine – jeg synes bare de er så dyre!
  Hav en god dag.
  Kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *