Flere manglende penge og vindende Hooded Parka

Et lille kig på min bankkonto i dag viste at der fortsat trækkes penge fra min Visa-kort selvom det er spærret. Nu overstiger det samlede beløb 20.000 sek! Vildt, synes jeg… Og det kan åbenbart fortsætte et par dage endnu, da trækningerne er lavet i sidste uge, og jeg først spærrede kortet søndag.
Får man ikke bare lyst til at ønske at den slags mennesker kommer ud for en lille ulykke? ;)


Nå, men tilbage til “easy thinking”… 
Det blev Odd Molly parka’en der vandt afstemningen med 63% af stemmerne.
Synes egentlig det er meget godt gået for et forholdsvist ukendt mærke som T. Wodstrup.
I morgen beslutter jeg om begge bliver boende alligevel… :)


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *