Continental Knit Dress ??

Jeg lurer lidt på Continental Knit Dress i military. Jeg synes det er en vildt flot farve og en af de smukkeste kjoler, Odd Molly nogensinde har lavet. MEN jeg har ikke prøvet den nye udgave… Er der nogen der ved hvordan den er i størrelsen? Og om den kradser? Jeg har kjolen i chalk fra vinter 2008 i str. 2 og den er faktisk lige lidt for stor, så jeg tænker om jeg skal bestille den nye i str. 1.
Lige nu er den faktisk nedsat med 20% hos Country Dreams  :))
4 kommentarer

 1. Visst är den fin!! Är så sugen på att köpa den själv! Jag tycker att den är stor i storleken så ta du en mindre. Tyvärr kliar den lite också… Kram Linda

 2. Hej Vännen: den är stor, jag har tagit st 1 i min och den sitter perfekt då! Kliar en aningen men inte mycket och jag är KÄNSLIG av mig.
  Lycka till!
  KRAM!

 3. Tror du ska ha 1:an………den är rymlig!
  Kram Halvan

 4. Hej piger og tak for jeres kommentarer… :)

  Der er vist enighed om størrelsen – men nogen mener også den kradser lidt, så måske jeg lige skal finde den og se/mærke den “live” ;)

  Kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *