Dagens Molly med ny Mulberry-ven :)

Fantastisk smukt vintervejr! 
Men helt vildt svært at tøffe rundt i sneen i gummistøvler, som er det eneste jeg kan have på min forbundne tå. (Jeg tænker i øvrigt over hvordan man kan sy så lille en ting sammen med 6 sting!?)
Jeg har købt en før-fødselsdagsgave til mig selv: Ny taske fra Mulberry. Den hedder Seth og er en lækker lækker cross-over model – og jeg er vild med den!

Odd Molly Merino Dress, dark grey · Munthe plus Simonsen silketørklæde · Hultquist og Pilgrim smykker
Mulberry Seth cross over, black
Og NU skal der julepyntes!  :)

4 kommentarer

 1. Så fin du är och vilka vackra bilder!
  Grattis till din fina Seth ; )
  Klem!

 2. Nu bliver jeg altså nødt til at kommentere:-) ALdrig har jeg set nogen være så gennemført i deres tøjvalg altid – sig mig har du aldrig en dårlig tøj eller hårdag:-) Jeg har aldrig set et eneste billede hvor du bare tøffer rundt i nogle gamle klude, du er altid 200% gennemført i tøjet. Ikke engang i weekenden ser man dig lade stå til. Stor respekt for det, jeg ville aldrig selv kunne være så gennemført i stilen hele tiden, men beundrer dig meget for det.

  Og så tillykke med den smukke Seth, noget af en gave fra dig til dig – men den er så lækker. Jeg har den selv i chokolate, og elsker den. Den er så praktisk med den gode skrårem, og jeg synes den passer til alle anledninger.

  Rigtig god weekend og tak for endnu en omgang totalt inspirerende billeder.

  KH’
  Mette, Vrå

 3. åhh Vad fin=) Jag håller med kommentaren ovan från Mette…Det stemmer..Du är alltid så fint klädd:)
  Knus:)

 4. Godmorgen og tak for jeres kommentarer :)

  Mette > Haha – hvor er du sød… jeg tager selvfølgelig kun billeder når jeg synes jeg har noget på der ser fikst ud og/eller kan inspirere. Hvis jeg tog billeder af alt det jeg tøffer rundt i (både i weekenden og om aftenen) så tror jeg det ville blive meget kedeligt! Især lige nu, hvor jeg kun kan have skisokker på fødderne pga min ærgelige tå der stadig er bundet helt vildt ind.

  Rigtig god søndag :))

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *