3 kommentarer

 1. Hej

  Har tjekket Lisen, men synes nu det er lidt lidt det er nedsat, og så er det langt fra alting. ALle de populære styles er ikke med på udsalg. Der er heller ingen silkeunderkjoler,de er stadig til fuld pris. Men måske må jeg så bøje mig og give det:-)
  Kender du den der hedder 457, plath strap dress? Det er lidt ala en underkjole men i bomuld. Jeg er lidt bange for at dne vil fylde for meget under en tunika , fordi det er bomuld. Har du nogen af dem?
  Kan iøvrigt kun anbefale dig at købe den lyseblå du har, i andre farver også. Jeg har den sorte o g nu den blå, men vil gerne have feks en hvid også. Dem har lisen nedsat så jeg:-)

  KH
  Mette, Vrå

 2. Hej Mette
  Det er måske rigtigt nok – men til gengæld er der gode sager som er helt udsolgt andre steder. Jeg har bestilt strømper og armvarmere – og ja, en vildt dyr kjole! :)
  Jeg har aldrig prøvet den der kjole du nævner – men den ser sød ud. Tror dog silke ER bedst som underkjole. Bomuld mod bomuld duer ikke – synes jeg ;)

  KH :)

 3. Hej

  Jamen det har du helt ret i. Desværre kom jeg selv for sent til de lange strømper. Var dog heldig at få et par turkis på udsalg et andet sted. Er lidt i tvivl om den farve, så hvis du har købt nogen du hellere vil bytte til et par turkis med brun kant, så er jeg frisk:-)
  Fik også endnu en mulholland til samlingen, en chalk, så nu har jeg vist alle farver. Vildt…. Fandt også en mørkeblå underkjole på en tysk hjemmeside. Desværre er dem hos Bohemian kun op til str 3, og det er for småt over brystet til mig, øv. Kunne ellers godt have brugt den grønne også. Ved du om JackieO har silkeskørter/underkjoler?

  Ha en dejlig dag

  KH
  Mette, VRÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *