Ka-ching Pocket Dress prøvninger

Så er der prøvninger af Ka-ching (bær over med de er lidt krøllede)
Jeg synes begge farver er utroligt flotte “live” og faktisk lidt svære at gengive helt perfekt på billeder.
Det jeg kan li’ ved farverne er at de er dæmpede/støvede og ikke sådan helt pang-agtige!

Herover:
Ka-ching, green · Chrysalis Minigown, lite green
Lux wool leggings, grey · Tri Knit Scarf, almost black
· · · · · · · · · · · · · · · 
Herunder:
Ka-ching, green · Chrysalis Minigown, lite green · Sophie Digard tørklæde
sandfarvede leggings fra H&M · brune Over-knee støvler fra Apair
· · · · · · · · · · · · · · · 

 
Herover:
Ka-ching, dark magnolie · By TiMo underkjole, creme
Leggings og tørklæde i creme fra H&M

10 kommentarer

 1. Åh, den ser ju perfekt ut! Beställde från Minzo igår men den andra modellen: Plain. Den kommer nog att få åka med till Florida i februari faktiskt. Tack för att du tipsade om din visning!
  Ha en fin helg!
  kram!

 2. Superfina på dig! Längtar efter min pocketdress som förhoppningsvis snart kommer hem till mig!
  Ha en fin dag!
  Kram

 3. Snyyygt! Härliga färger och combos :-)
  Kram
  /Vivvi

 4. Superfina! Ha det bra!

 5. Du är så snygg i allt! Superfina bilder=)

  Kram
  Adela

 6. Hej og tak for jeres kommentarer :)
  Ja, nu mangler jeg jo bare de fine stribede leggings og sjalet der mathcer ;)

  God søndag
  KRAM

 7. Jättefina bilder, den passar utmärkt på dig! Kram

 8. Hej Annette!
  Jeg undrer lidt om størrelsen på underkjolen og kachingen. Er det samme størrelse begge to, så underkjolen kigger ud under velouren? Jeg synes det er smadder flot med dem i samme farve, men jeg plejer at have str 2 i de gamle underkjoler og har prøvet en Ka Ching som sad perfekt i str 1. Tror du så underkjolen bliver for lang?

  Tak for en meget inspirerende blog som jeg følger hver eneste dag! Du er superfin! :)
  Kh/Tina i Sverige (FinaTina)

 9. Hej Tina
  Undskyld mit forsinkede svar – jeg havde ikke set det…
  Begge kjoler er str. 2 og underkjolen er også str. 2. Er det en Ka-ching plain eller pocket du har prøvet. Jeg tror nemlig der er lidt forskel størrelsesmæssigt. Men ellers, nej – så tror jeg ikke den bliver for lang. Jeg kunne faktisk godt ønske mig at min var lidt længere så man kunne se hele den nederste kant… ;)
  Tak for dine søde ord – det er jeg glad for :)

  KH Annette

 10. Hej Annette,
  Tak for dit svar! Det er en Ka Ching Pocket dress jeg har prøvet og syntes den i chalk var mindre i størrelsen end den grønne. Men tænkte jo ikke på at prøve med en underkjole under, dumt af mig! Godt at du kan vise os andre hvordan det kan se bedre ud… Men jeg må chance på at der ikke er så stor forskel i deres længde for jeg er nødt til at have underkjoler i en str to og pocketten sad bestemt bedst i str et.
  Fortsæt gerne med at give os inspiration og supergodt med dine fotos av heste og andre ting også. Man får helt lyst til en ridetur!!!
  Knus/ Tina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *