Pink Ka-ching prøvning

Jeg er helt vild med denne velour-babe fra Odd Molly PreSpring!
Den sidder supergodt og er virkelig lækker at have på.
Desuden får den en ekstra dimension ved både at være kjole og “overkjole”/”cardigan”
Endnu engang får jeg lyst til at bryde min aftale med mig selv om IKKE at købe en style i flere farver… ;)
Må dog tilføje at jeg fortsat undrer mig over Odd Molly’s størrelser. 
Hvordan kan det være de skifter efter farve? Denne farve passer mig i str. 2 hvorimod nøjagtig samme style i almost black i str. 2 var alt for stor…??? hmmm…
Odd Molly Ka-ching Plain Dress, dark pink – str. 2
Philosophy Bluse Basistop og leggings
. . . . . . . . . . . . . . . .
Herunder:
Odd Molly Ka-ching Plain Dress, dark pink – str. 2
Odd Molly Spinner Silk Dress, lite indigo – str. 2
Herover:
Odd Molly Ka-ching Plain Dress, dark pink – str. 2
Odd Molly Market Silk Dress, cherry – str. 1

Rigtig god weekend!

5 kommentarer

 1. Hej

  Hvor er den flot – og lækkert med flere kombi muligheder, havde slet ikke tænkt den som “overkjole”. Men det er den jo perfekt til. Jeg har foreløbig købt en military i str 4, og den sidder faktisk ret tight. Nu er jeg jo også adskillelige str større end dig, men jeg har andre velourting i 4 som er rigelig. Men jeg vil da bruge den over en ærmeløs tunika hvor den så står åben ligesom du har vist, det ser superflot ud. Kunne sagtens fristes til flere farver men må lige tænke, for jeg har slet ikke fået købt andet af det nye. har som du ved brugt alle pengene på lækre udsalgsting. Men deres velour frister mig, synes det er dejligt lækkert hverdagstøj. Vil gerne have en ka-ching pocket også……

  Der er ikke noget galt i flere farver i samme style. Feks mulholland cardiganen, som du også har, den har jeg i fire farver og jeg bruger dem hele tiden. De passer til alt, god længe, lækre lette,og stilmæssigt passer de til alt.

  Har iøvrigt lige fået et Digard tørklæde magen til dit ind af døren idag, mums hvor er det flot…..

  Rigtig god weekend

  KH
  Mette, Vrå

 2. Underbar färg och gillar verkligen när du har market dress under.

  Trevlig helg!

  KRAM

 3. Snyggt att ha den med något under, har inte tänkt på det faktiskt. Superläckert med den blå klänningen under, som jag nu tappat namnet på…

  Trevlig helg!

  Kram

 4. Den er utroligt fin til dig og du er også bare blevet rigtig fin i håret!
  Og stor ros til de nye større billeder – det er bare så dejligt :o)

 5. Hej og tak for jeres kommentarer :)

  Mette – jamen, det er også rigtigt med de farver. Det er bare som om ens garderobe bliver så ens ;)
  Tillykke med dit tørklæde – det er bare de smukkeste tørklæder der findes!

  Rigtig god søndag :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *