Odd Molly Spring 2011 jeans prøvning

Jeg har aldrig før prøvet jeans fra Odd Molly og må sige at jeg er positivt overrasket!
De er bløde, gemmenførte og meget behagelige at have på.
Umiddelbart vil jeg mene de må være store i størrelsen. Jeg er ret bred over enden og har her en str. 2 på. Ligger man normalt mellem 1 og 2 skal man måske vælge str. 1 da jeg har en fornemmelse af at de giver sig ret meget. 
Jakken har jeg tidligere prøvet i str. 2 og har her en str. 3 på. Den er virkelig lille i størrelsen. Jeg er godt klar over at den skal sidde stramt, meeeen når jeg lige netop kan spænde én knap over brystet, så ER den altså lille ;)

PS. Vil lige tilføje at jeg ikke har tænkt mig at bruge det som et sæt da det bliver lidt for meget denim på én gang  ;)
 
Odd Molly Carrot Denim 690, vintage deep blue – str. 2
Odd Molly Bikette Denim Jacket 585, vintage deep blue – str. 3
Odd Molly Suiteheart Minitank, powder – str. 2
Sophie Digard tørklæde

13 kommentarer

 1. Superfint, så snyggt. Hur är de i storleken?

  ~Ingrid

 2. Hej Ingrid :)
  Jeg havde lidt problemer med bloggen her til morgen. Men nu har jeg skrevet lidt ang. størrelsen på begge dele.

  :) Annette

 3. Jag gillar denim och tycker det var usnyggt, sitter kanonfint på dig!

  Tackar för provningen:)

  Ha en bra dag

 4. Å så snyggt – sitter kanonfint :) Jag vill ha jeansen men har inga byxor från Odd Molly tidigare. Vilken “vanlig” storlek har du – 36 kanske?
  Ha det gott!

 5. Så bra det sitter! Har inte tänkt att OM jeans skulle vara något – har alltid problem med min breda rumpa och smala midja – men kanske skulle ta och prova!

  Ha en god dag!

 6. Hej

  De er superflotte men jeg har heller aldrig forsøgt at presse min str 4 store bagdel ned i dem. Lige pt vejer jeg ovenikøbet 3 kg mere end jeg plejer så alt strammer bare. Så det må vente. Men de ser også meget lave ud i taljen, er de ikke det? Min mave vil helt sikkert vælte ud over kanten , ikke specielt klædeligt. Jeg kan slet heller ikke komme i RObin jeans som jo sidder aldeles nydeligt på dig:-) Men jeg ville nu tro du godt kunne tage de her et nr mindre, tror du ikke? Jeg synes jeans skal sidde super tight fra starten, og det er ikke kun fordi alt sidder sådan på mig pt, men de gir sig jo og løse jeans er det værste jeg ved.

  Held og lykke med det, jakken er også rigtig fin men for dyr synes jeg:-) Og også mindre i den end dem fra tidligere år, jeg har en der er et par år gammel og stadig superfin, men den er meget mere rummelig kan jeg se.

  KH
  Mette, Vrå

 7. Jättesnyggt! Nu måste jag verkligen prova jeansen! Kram!

 8. Oi, så fine de buksene er til deg!
  – Ingrid

 9. Jeansen är jättesnygga på dig! Tack för tipset om Lisen.dk, har varit där och kollat, men det finns inte stl 2, och jag är rädd att stl 1 blir för liten..
  Kram
  Sofie

 10. Hejsa og tak for alle jeres søde kommentarer! Dejligt at høre at I synes bukserne sidder fint. Jeg er jo lige lidt i tvivl :)

  Mette > Jeg synes ikke de er vildt lave i taljen, men jeg er også vant til Robins og DE er lave :) Jeg har det vist lige omvendt i forhold til dig. Jeans sidder altid super stramt på mig – og jeg vil hellere have de er lidt løse ;) Jeg går ikke ret meget i jeans – så mit krav er at de skal være behagelige :)

  Sofie > Jeg har en jakke her i str. 2 som jeg returneret til Lisen. Skal jeg bede hende reservere den til dig?

  :) Annette

 11. Hej Annette,

  Tak for din fine blog der giver mig super meget inspiration.

  Jeg synes det er nogen vildt lækre jeans, som sidder rigtig flot på dig. Jeg undrer mig bare over at der på produkt billedet er en rose og tryk under lommen med den fine pynt. Det er der da ikke på dine??

  Knus
  Lotte

 12. Hej Lotte
  Tak – dejligt at høre :)
  Du har ret mht rosen – det var jeg også lidt skuffet over. Men sådan er det nogle gange. Der er ingen rose på de “endelige” bukser – desværre.

  Knus :)

 13. Supersnygga jeans! Satt så snyggt på dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *