Prøvning af Shivers Shoulder Dress

Denne kjole havde jeg helt overset i forårets kollektion. Den ligner slet ikke noget på billederne – men er ret smuk i virkeligheden. Den sidder faktisk også fint og er meget behagelig at have på… ville dog sidde endnu bedre med lidt mere barm ;)
Jeg har her en str. 2 på og kunne ikke have den mindre.
Kjolen skal nu ikke bo her idet jeg ikke tror jeg kan forenes med at den ikke er syet sammen foran. Det midterste stykke er løst hvilket betyder at sidestykkerne flagrer ud til siderne når man går. Og som man kan se på det sidste billede, er understykket altså ret gennemsigtigt. Et skørt kan selvfølgelig løse det problem – meeen til den pris (DKK 2300) så tror jeg at jeg venter og ser om den er der engang til udsalg ;)
Odd Molly Shivers Shoulder Dress, indigo – str. 2
Odd Molly Lux Wool Leggings, dark grey – str. 2
Sophie Digard tørklæde

4 kommentarer

 1. Sååå himla fin på dig! Och du passar kanonbra i blått. Ha en bra dag! Kram!

 2. Jättesöt på dig! jag hade gärna velat ha någon shiver i vintage Berry, men de gick nog inte i produktion! Du passar väldigt bra i blått.
  Måste passa på och tacka dig för tipset om 15% på Bohemia. är så förtjust i min hook-up i dk Berry att det fick bli en i mid indigo också. Hade annars tänkt vänta på rea, men nu fick det bli en direkt istället!
  Kram

 3. Josanne – Tak, det er godt du synes det, for jeg har åbenbart blå uge ;))

  Nena – Tak. Jeg kunne godt forestille mig at Shiver ville være flot i vin. Berry, men jeg har heller ikke set den nogen steder.
  Tillykke med din Hook-up. Den er kanon i indigo! :) Jeg tror ikke der er nogen tilbage på udsalg.

  Hav en god aften :) Kram

 4. Gud va den är vacker på dej ! Färgen passar så fint! Titta gärna in hos min blogg :) -mirka-

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *