8 kommentarer

 1. Hur hittar jag Bloomersen?

 2. De er allerede solgt – derfor har jeg fjernet dem ;)

 3. Vad synd! tack ändå för tips! //Anna

 4. Fine tips Annette!
  Men uhhh, forstår den ikke helt – Schack og Thorsted har jo online butik, men ser ikke noget om rabat, og Hos Natacha har online ‘lookbook’ men heller ikke noget om rabat….?
  …har du forresten set på mads og mille at de får de afventede nyudgaver af Market Silk dress – som jeg mener du har i rød og blå? Ja, jeg har faktisk 2 af de helt gamle og 2 af de nyere og har nu bestilt en af de nye uden at ane hvordan den ser ud…
  Tak for din skønne blog – udover dine smukke billeder, hviler der sådan en fred over den at det er rart for sjælen…. Overvejer lidt at gøre dig ‘selskab’ med en dansk OM blog, men er lidt skræmt af seneste tids stemning på de svenske blogs
  Mange hilsner
  Sara (lidt syd og noget vest for hvor du vistnok er…)

 5. Hej Sara
  (Hurra- en dansker!) ;))
  Rabatten hos Schack og Thorsted var kun i går og blev trukket manuelt så det var ikke at se på selve siden.
  Maria fra Natascha skriver her om fødselsdagsrabat: http://www.hos-natascha.dk
  og modtager bestillinger pr. telefon eller mail: mail@hos-natascha.dk
  Ja, jeg har set at de har Market Dress hos Mads og Mille, men jeg vil lige vente og se hvordan de ser ud før jeg overvejer en bestiling – jeg har før været uheldig hos dem ;)
  Tak for dine rosende ord om min blog – og YES! vil du ikke fluks gå i gang med en blog. Vi mangler virkelig nogle danske piger på banen her :) Hvis du har lyst til at prøve at begynde med at gæsteblogge her hos mig, er du meget velkommen!
  Hvor bor du?
  :) Annette

 6. PS. Jeg har ikke rigtig fulgt med i den grimme debat på de svenske blogs – men det hele begyndte vist bare med at én af pigerne var lidt skuffet over at Odd Molly’s folk slet ikke gav udtryk for at de brød sig om bloggernes enorme engagement…. hmmm…
  Ellers synes jeg de plejer at være utroligt søde og hjælpsomme og jeg har en fornemmelse af at der er et rigtig godt sammenhold :)

 7. Hej igen – jeg bor hvor kragerne vender ved Henne Strand, 35 km fra Esbjerg, en dagstur fra kbh, London, Paris, New York…
  Hmmm ja, ville være en ære at gæsteblogge hos dig. vil forsøge mig lidt frem med fotos den næste tid – jeg har dog kun en 5 og en 7 årig og en selvudløser til at tage billeder, så ved ikke helt hvordan det bliver. Må jeg spørge hvem tager dine smukke billeder? Idéen til egen blog opstod af misundelse over de sjove svenske blogger-træf og tanken om at vi måtte være langt nok der lurede rundt omkring i DK til at det også kunne lade sig gøre her hvis vi gav os til kende…
  :-) Sara

 8. Ja, det er jo nærmest i den anden ende af landet… :)
  Jeg tager selv mine billeder med selvudløser. Det er en del af udfordringen, synes jeg :)
  Skriv endelig til mig, hvis du synes du har noget at byde på:
  annette1968@gmail.com
  Ellers kan jeg kun opfordre dig til at kaste dig ud i din egen blog!
  :) Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *