Dagens Molly og et lille digt

Det er bare SÅ dejligt at finde noget man har glemt man havde.
Som da jeg i dag fandt min sorte Grandmas Coat fra sidste forår :)
 
Herover:
Odd Molly Crochet Grandmas Coat, almost black – str. 2
Odd Molly Breathless Strap Dress, multi – str. 2
Odd Molly Lux Wool Pointelle Leggings, dark grey – str. 2
H&M basis t-shirt · H&M tørklæde · Bumper Boots
· · · · · · · · · · · · · ·
Herunder:
Samme sæt, bare med Sweltry Cardigan, dark grey – str. 2


En dag mødte kærlighed
og
venskab hinanden. 

Kærlighed spurgte: 
Hvorfor findes du når jeg
allerede eksisterer?

Venskab svarede: 
For at lave et smil der hvor
du efterlader tårer!


8 kommentarer

 1. Why wait for summer? Glad to see you enjoying your Breathless dress.
  Hugs,
  Karen XOXO

 2. kjære anette
  du har verdens flotteste blog! her inne er det både vakkert, inspirerende og tekst til ettertanke.
  jeg kommenterer ikke så ofte – men tusen takk skal du ha!!!
  jeg ønsker deg en fin vår – og inspirasjon hver dag!
  bjørk/oslo

 3. Hej

  Nej hvor sjovt, netop idag fandt jeg min almost black Grandmas Coat frem, vi skulle til en reception, og vejret var lige nøjagtig så forårsagtigt at den var perfekt som overtøj. Dejligt, den har bare hængt gemt væk hele vinteren.

  Igen vil jeg give dig ret, noget af det bedste ved OddM er , at man kan kombinere de ældre styles med de nye. Jeg har ting helt fra 2005 som jeg stadig bruger med glæde, sammen med nyere styles.

  Som altid lækre billeder, i morgen får jeg min breathless i multi med posten. Glæder mig til at se om den er ligeså fin som den powder jeg har købt allerede.JEg har valgt at få den tilsendt i str 3, selvom jeg næsten altid bruger 4. Den powder er i str 4 og jeg synes faktisk den er lidt for stor foroven, så nu håber jeg 3 er bedre. Jeg vil tro at man kan gå en str ned i denne style, er du ikke enig?

  KH
  Mette, Vrå

 4. Hejsa :)

  Karen > Your right! :) Maybe summer never comes…. afterall, it IS Denmark – so you never know ;)

  Bjørk > Mange tak :) Rigtig dejligt forår til dig også!

  Mette > Ja, der var faktisk rigtig lunt – og Grandmas helt perfekt. Jeg synes faktisk også versionen fra sidste år er pænere end den fra i år fordi teksten står med blå.
  Næh, har du også bestilt den i multi :) Den er altså også bare rigtig god i farverne. Nem at sætte sammen med det meste. Og mht. størrelsen, så tror jeg du har ret. Den giver sig en del. Jeg har dog ikke prøvet en mindre størrelse skal det lige siges, så jeg ved det ikke ;)

  Mange forårshilsner og kram
  Annette

 5. PS; Mette – det ser ud som om du er ved at starte op på en blog… har jeg ret? :))

 6. Hej

  Jeg forsøger, men er gået fast, kan hverken få billeder eller beskrivelse på, jeg gør et eller andet forkert. Må have hjælp:-)

  Har fået kjolerne i str 3 idag. De sidder perfekt foroven men er desværrre noget kortere end str 4, så jeg tror de ryger retur. Kan bedst lide at de lige dækker lidt af knæet når det er til bare ben til sommer. Ærgeligt for 3 sidder pænere foroven, 4 er også løsere¨under brystet. Men mon ikke mine 4 sidder som din str 2, hvis du er en 38? Synes også jeg kan se at din rynker lidt ved brystet og længden er ihverttilfælde som 4 er på mig.

  Jeg skal nok lige prøve dem igen, men tror det bliver de to i str 4 jeg beholder. Er man ligeglad med længden kan man roligt gå en str ned.

  KH
  Mette

 7. Ej, det lyder mærkeligt… mon jeg kan hjælpe?

  Øv med de kjoler… Kan du ikke tage en underkjole eller et skørt under så de ikke virker så korte?

  :) Annette

 8. Hej

  Sødt af dig, men jeg tror det bliver nødvendigt med en der sidder ved siden af mig og guider mig. Det er svært at forklare hvor det går galt og hvordan. Men jeg skriver en mail til dig hvis det er:-)
  Det er en svær beslutning for begge str duer. Jeg bruger jo tit et skørt eller underkjole men synes bare det er ærgeligt at skulle have det på om sommeren. Lige nu er det jo fint nok, men til sommer vil jeg gerne kunne bruge den uden. Så det ender nok med str 4 pga længden. Den anden sidder bare meget flottere foroven og på str 4 sidder den tværgående stykke under brystet lidt længere nede , jeg ved ikke helt om det ser ok ud. Svære beslutninger når man selv skal tage dem

  God bedring – og ja, nu må det altså godt snart blive rigtigt forår. Men man ved aldrig, april kan jo blive en blandet omgang.

  KH
  Mette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *