Odd Molly FW 2011 in a New York state of mind

På trods af at foråret virkelig viser sig fra sin bedste side lige nu, kan jeg ikke lade være med at sidde og drømme mig væk i disse skønne billeder. Jeg mødte dem i går da jeg hoppede rundt blandt de førende blogs… jamen, ser det ikke bare lækkert ud?  :)

Søde Kristin fra The Clothes Whisperer har lånt mig billederne, og her > kan du se hvad hun skriver om oplevelsen :)

3 kommentarer

  1. Oj oj oj!! Vad mycket snyggt! Tror jag blir galen :P
    Den lila underkjolen ska definitivt flytta hem till mig när det beger sig :) Kram

  2. Det ser onekligen VÄLDIGT lovande ut! Kram

  3. Yes, Fall/Winter 2011 looks joyous but first we must savor the beauty of summer.
    Hugs,
    Karen XOXO

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *