En ny uge truer

En dag vil jeg begynde at planlægge bedre…. Have en stor kalender hvor jeg skriver alle mine ting ind i. Have styr på tingene. Have overblik… så jeg på den måde ikke glemmer noget – og først og fremmest ikke skal gå og bekymre mig om at risikere at glemme noget… Så bliver man heller ikke så stresset, vel? Virker det? Eller ER det bare smartere at sætte mobilen til at bippe et kvarter før hver ting i løbet af dagen og ugen, som man skal huske…??  Sådan en uge begynder nu. Allerede i dag er der 5 ting jeg bare ikke MÅ glemme. Måske skal i dag afgøre om det fortsat skal være bip bip bip (med den helt fine overraskelses-effekt) eller om det er den store forkromede kalender der skal i spil…  :)

Tina Wodstrup velour-kjole – spring 2011 str. M
Odd Molly Chrysalis Minigown, powder str. 2 · Odd Molly Lux Wool Pointelle leggings, dark grey str. 2
. . . . . . . . . .

Rigtig god mandag :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *