Jeg er bare gået helt i selvsving over Canna. Jamen, er det ikke bare sæsonens absolut bedste cardigan??? Altså jeg synes jo nærmest den passer til alt! Nå – men tilbage til den virkelige verden og afsted på arbejde… God mandag til jer alle :)
Odd Molly Canna Cardigan, lite powder str. 2
Odd Molly Spinner Silk Dress, lite indigo str. 2 · Odd Molly Chrysalis Minigown, powder str. 2

3 kommentarer

 1. Jag håller med dig, den är underbar och sitter på min kropp med i dag.
  Kram

 2. Kan inte annat än hålla med, har två, indigo och powder, och skulle absolut kunna tänka mig flera, älskar kragen och knytet fram. Som god tvåa kommer Begonia, tycker jag, är så lycklig över min i dark magnolia.
  Tycker du har fantastiskt fina bilder i din blogg som jag följer dagligen, så inspirerande! Kram

 3. Hejsa

  Hilde > Ja, og den er bare så dejlig blød at have på :)

  Mags > Åh, den i indigo er garanteret flot! :) Jeg vil også gerne have en i en anden farve men kan ikke vælge…
  Tak for dine rosende ord :)

  Rigtig god mandag aften
  Kram :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *