Det sidste farvel…

Nu er min ven væk og jeg var ved hans side hele tiden, selvom det ikke var et rart syn at se sådan et stort dyr falde om. Men det var godt at være hos ham og se at han stod og græssede helt til det sidste. Jeg satte mig hos ham og aede ham over den bløde mule og lukkede hans øjne og kyssede ham, mens jeg bad om at han ville blive taget godt imod på den anden side…

Jeg fik sagt farvel på den pæneste måde man kan, når det ikke kan være anderledes.
Vinur var den bedste dyre-ven, jeg nogensinde har haft og aldrig har jeg grædt så meget over at miste et dyr…

Tak til alle jer der har læst med og som har støttet mig og tænkt på mig – det varmer og hjælper og nu når det er overstået, så er det – trods alt – en lettelse.

Når én dør lukkes, så åbnes en der en ny – og måske en dag møder jeg en anden hest næsten lige så stolt, smuk, trofast og speciel som min Vinur.

Jeg er optimist. Det vil jeg altid være – og nu vil jeg gøre noget der gør mig glad!


12 kommentarer

 1. Åh, det är inte lätt när ens “djurvänner” dör…

  Men nog kommer det en annan…för anden måste väl leva vidare i en annan som kommer i din väg kanske?

  Kram!

 2. Åååå, jag känner verkligen med dig. Kommenterar inte så ofta men nu vill jag skicka 1000 styrkekramar. Vet precis hur det känns att förlora en nära djurvän…
  Kramar i massor
  /Vivvi

 3. Jeg lider med deg, det er alltid vanskelig når en kär venn går bort. Sterkt gjordt av deg å väre med hele veien.
  Knus og klem!

 4. Ush nu gråter jag med…jag vet att det kan vara min tur vilken dag som helst. Så är det ju när man har gamla djur i sitt hem…

  ~Ingrid

 5. ♥ Kram till dig i din tunga stund!

 6. Så vacker du skriver…och så sant! Du följde honom den sista biten och fanns hos honom. Du gav honom det bösta farväl han kunde fått. Det måste kännas skönt mitt i all smärta!
  Styrkekramar!

 7. Hei.
  Eg er lettet over at det er overstått no.
  Startet å lese din blogg for 1 år siden pga interesse for odd molly klær. Oppdaget din intersser for islandske hester. Eg og har islanske hester og var i samme situasjon i fjor og i år, som du har vært med din Vinur no.
  Ja, det er fryktelig vannskelig og tungt å ta besluttningen om avliving. En har alltid et lite håp om at det kan gå bra. jeg har vært trist og lei meg desse dager du har hatt valgets kvaler. Har fellt mange tårer.
  Kjenner også til følelsen av lettelse når det først er fullført. Dessverre er eg ikke like modeig som deg. Har hatt min far til stedet ved mine hester siste pust.
  Det er tungt å miste en god venn.

 8. Har tænkt meget på dig og Vinur idag, sender lige et knus. Nyd nu det du kan lide… :)
  /Tina

 9. Jag har tänkt på dej hela dagen Annette. Vad fint du skriver och vad fint slutet blev, att du var med, jobbigt kan jag förstå men ändå fint. Mina tårar rinner. Men tiden läker alla sår, inte helt men det blir lättare. Kram till dej

 10. Kram till dig.
  Carla

 11. Puha Annette – det har været svært, men det vil det nok altid være at sige farvel til vores elskede dyr. Du har gjort det på bedste vis for ham og han vil jo altid stadig være med dig i dit hjerte.
  kram og tanker til dig
  Hanne

 12. Åh nej – nu græder jeg igen!

  I er så søde, allesammen.

  Endnu engang TAK for jeres kommentarer, tanker og støtte. Det er bare så dejligt at læse at i alle føler med mig og forstår hvad jeg har gennemgået.

  Tak tak tak – alle i søde mennesker
  KRAM!!!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *