Kærlighed og venskab

· · · · · · · · ·  ♥  ♥ · · · · · · · · ·

En dag mødte kærlighed
og
venskab hinanden. 

Kærlighed spurgte: 
Hvorfor findes du når jeg
allerede eksisterer?

Venskab svarede: 
For at lave et smil der hvor
du efterlader tårer :)

· · · · · · · · ·  ♥  ♥ · · · · · · · · ·

4 kommentarer

 1. Jag har läst ikapp nu. Och jag tror du gör helt rätt som är med. Jag kan bara jämföra med när jag i februari sa farväl till min Bosse katt som jag haft i 16 år. Det var det värsta, tyngsta, jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Men jag var/ är ändå glad att jag var med och kunde klappa och krama hinom när han somnade. Det är så så fruktansvärt! När jag blir ledsen och saknar honom nu så tänker jag att det trots all smärta var värt all tid vi hade tillsammans, det hjälper mig.
  Du kommer att finnas i mina tankar hela dagen.
  Kempestor styrke-KRAM!

 2. I dag har jag tänkt på dig och din älskade vän hela dagen…

  ~Ingrid

 3. Tak for jeres tanker og omsorg.

  Nu er det overstået og det er godt. Men det var ikke rart at være med til. Det er et jo et ret stort dyr der meget hurtigt falder om.
  Men jeg har det godt med at jeg var der og han stod og græssede helt til det sidste.
  Jeg fik sagt farvel på den pæneste måde man kan når det ikke kan være anderledes.

  Kram og snøft

 4. Å söta Annette jag har också läst dina inlägg nu. Många kramar till dig idag för jag vet hur jobbigt du har det…har själv varit i situationen och det är verkligen jobbigt. Sitter här med tårar med när jag läser. Du vet att du har gjort det rätta för din vän, tänk på det. Men många har nog svårt att förstå vilken vän man får i ett djur.

  Många varma kramar ♥
  Adela

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *