Golden Goodie & Full Bloomers

Her prøver jeg en lille guld-sag som jeg fuldstændig havde overset i forårets kollektion. Jeg fandt den hos en engelsk webshop, Psyche > som jeg tidligere har anbefalet pga af deres hurtighed og superfine service. Jeg synes cardiganen er rigtig fin med søde detaljer uden at være overgjort. Dermed – ifølge mig – uundværlig til diverse sommerkjoler uden ærmer :)
Odd Molly Lantana Cardigan, apricot str. 2
Odd Molly Nymph Strap Dress, dark cherry str. 2 · Odd Molly Full Bloomers str. 2 

2 kommentarer

 1. DU ÄR SAGOLIKT VACKER I DENNA KOMBO! Älskar den fina klänningen som vi båda numera har.
  Beklagar verkligen sorgen efter din älskade vän/häst och jag vet precis hur det känns att säga farväl till ett älskat djur (familjemedlem).
  Ta hand om dig!
  KRAM vackra!!

 2. Hej Odd Molly-holic
  Tusind tak! :)
  Ja, der går nok et stykke tid inden man kan tænke på det uden at synes det er sørgeligt – men jeg prøver på at lave en masse ting der glæder i stedet.

  Kram til dig :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *