Primeboots – hurtig hjælp søges!

Jeg kunne godt tænke mig at bestille sådan et par skønne støvler her når nu der er så fint et tilbud på Campadre >.
MEN – der står de er store i størrelsen…. Er der nogen der har et par? Og er det rigtigt?
Skal man tage en størrelse større end man normalt bruger??

11 kommentarer

 1. Ta absolut inte större än du brukar De är rymliga i storlek. Jag som har 39 på fötterna tog en 39 på den halvhöga modellen med rosen. Nu när det är varmare och har tunnare strumpor har jag lagt i en tunn sula ( fick ha stl 40 på sulan ) men de är fortfarande lite stora. Jag har platta långa fötter därför är det svårt att ta en mindre storlek, skorna blir för korta då. Lycka till med ditt köp :) Kram Marie

 2. Tak, Marie :)
  Jeg holder mig til den størrelse jeg plejer at bruge så….
  Kram

 3. o när jag tittar så står det att de är små i storlek så jag tog en 39a istället för 38 ajdå!

 4. Hej Anna
  Jamen, det var også derfor jeg blev i tvivl.
  Jeg bruger normalt 38 og tænkte at bestille str. 39…
  :)

 5. Jag har mellan 38 och 39 och jag tog 39, de är lite stora så jag gissar att du kan ha 38 om du brukar ha 38. Men om du inte vill chansa på att de blir för små så kan du ju alltid ta 39 och lägga i en sula. Lycka till. Kram!

 6. Hej Josanne
  Tak :) Jeg har lige luret på forskellige netshops og såvidt jeg kan forstå er de korte Primeboots almindelige i størrelsen (lidt store) og de lange er lidt små.
  Nu har jeg taget chancen og bestilt en str. 39 – og ja, som du skriver – så må jeg lægge en sål i.
  Kram

 7. Jag tog min vanliga storlek: 39 och de sitter bra. Jag har å andra sidan höga vrister- så jag gick till skomakaren och tänjde ut dem just där.

  Dvs ta din vanliga storlek!

  Kram!

 8. Tak, Forbid Me Not :)
  Ihhh – hvor er jeg forvirret nu…
  Jeg har meget høje vrister og meget brede fødder. Mon ikke en større størrelse alligevel er bedre…? Hmmm

  Kram :)

 9. Uha, følger lige med her. Vil rigtig gerne eje et par men læste dem somom de var små i str? Jeg kan slet ikke købe de lange da jeg har brede fødder, store lægge og de er vist meget slim i skaftet. Men de 3/4 lange ville være dejligt, men de er næsten udsolgt, specielt i min store str, øv. Har du læst at man kan tage sin alm str i de 3/4 lange og de korte?

  På forhånd tak

  KH
  Mette

 10. Hej Mette
  Jeg har læst flere steder at lige præcis dem, jeg har billede af her, skulle være små i størrelsen. Og så er det dem med kort skaft der skulle være store i størrelsen. Men jeg er slet slet ikke sikker.
  Jeg har taget chancen og bestilt en str. 39 i dem her og jeg bruger normalt 38. Jeg har meget høj vrist og kan slet ikke holde ud at de klemmer lige der.
  Nu får vi se. Ellers må jeg jo returnere dem.

  Kh :)

 11. Hvordan endte str 39 med at passe? Jeg har smalle fødder men bruger normalt str 39 og ved at bestille en str 40 – krydser fingre for at de passer ;o)
  Mvh Lone ;o)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *