Gylden Påske-Hookup-kombination

Bliver man ikke nærmest lykkelig af sådan et påskevejr? Alle de ting, man får lyst til at lave… Og i dag har jeg også nået en masse. Bl.a har jeg prøvet endnu en hest og på søndag skal jeg prøve flere. Jeg vidste godt det ville blive svært at finde en ny. Ingen hest kan jo leve op til ham jeg mistede, meeeen det kan jo være man kan komme tæt på…

Her er jeg klar til påskefrokost (mangler smykker, skat) med Hookup Dress og Lantana Cardigan:

God Påske!

4 kommentarer

 1. Flot flot, har slet ikke selv brugt min guldcardigan endnu. Og hvem der så bare kunne bruge så korte kjoler som dig, jeg skal altid skjule mine tykke ben, og ja, de er seriøst på linie med telefonpæle, øv. Men tænk at kunne gå med bare ben som dig, det gør jeg først når der er kommet noget mere sol på, det hjælper ligesom lidt på det hele. Hvis man kunne få fikset sine ben og knæ, så ville jeg gøre det, selvom min holdning til skønhedskirugi er et totalt no go, det ville jeg aldrig gøre. Er fortaler for at man må være glad for det man har, og ingen slipper godt fra at fikse noget et sted, for ad åre så passer tingene pludselig ikke sammen, og folk får sådan nogle mærkelig udtryk i hovederne. Men kunne man gøre det med ben, så……………Det sker aldrig, så jeg må indstille mig på at leve med støvler med x-vidde og leggings til at tage det værste.

  Håber det snart lykkes at finde din nye hest. Det må være svært, for man sammenligner jo hele tiden med det man har haft.

  Fortsat god påske.

  Kh
  Mette, Vrå

 2. Kære Annette,
  Hvor er du bare flot i den kombo! Hmmm nu håber jeg det er muligt at få fat inden søde cardigan når det bliver udsalg, jeg har allerede købt det jeg skal…

  Dejligt at få prøvet nogle andre heste og ja, det er jo svært for man kan ikke lade være med at sammenligne. Men måske skal du slet ikke have en der ligner? Hverken i sind eller udseende. Nogle gange er det rart med noget som er helt anderledes. Men det ved du bedst selv. Jeg tror det siger klik når det er den rette…
  Fortsat god påske! Knus/Tina

 3. Så fint eller så flot :-)
  Glad påsk!

 4. Tak for jeres kommentarer :)

  Mette – På med gamasherne og de kortere kjoler! Du ser ud som du gør og med din gode smag, er jeg sikker på at du ser godt ud! :) Jeg er fuldstændig enig med dig mht skønhedskirurgi når det handler om ansigtet, men vil man have rettet noget på kroppen, så synes jeg egentlig det er en god ting. Gad vide om man kan fixe mine skæve ben ;))

  Tina – Du har fuldstændig ret. Selvfølgelig skal det være en hest der er helt anderledes. I hvert fald af udseende :)

  Hoffsan – Tusind tak :)

  Kram og fortsat rigtig god påske :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *