Lækker opskrift: Salat med andebryst og avokado

Jeg faldt lige over denne lækre opskrift, som jeg helt sikkert skal prøve!

Salat med andebryst og avokado

Til 2 personer

1 andebryst
Salt
2 avokadoer
2 hjertesalater, plukkede
1 håndfuld plukket mynte
½ bundt forårsløg i skrå skiver
saft af 1 limefrugt

ENDVIDERE:
1½ spsk. sesamfrø
1 spsk. flydende honning
evt. 1 tsk. sesamolie
2 spsk. soja
2 spsk. limesaft
2 spsk. vindruekerne- eller solsikkeolie

TILBEHØR:
kogte ris


Rids skindet på andebrystet, og læg brystet med skindsiden nedad på en kold pande. 
Steg brystet ved middel varme i 10-12 minutter (Justér evt. varmen lidt ned, så det ikke brænder på) Vend andebrystet, og lad det stege i yderligere 6-8 minutter på kødsiden. Hvis du foretrækker det gennemstegt, skal det have lidt længere. Krydr med salt, og lad det trække 5-10 minutter. 
Skær imens avokadoerne i skiver, og anret salat, avokado, mynte og forårsløg på to store tallerkener. 
Dryp med limesaft.
Rist sesamfrøene på en varm, tør pande i 1-2 minutter. Knus dem i en morter, og rør sesamfrø, honning, sesamolie, soja, limesaft og olie sammen.
Skær andebrystet i skiver og anret det oven på salaten. 
Dryp med dressingen, og servér straks med kogte ris. 

Mums og velbekomme!

En kommentar

  1. Mums! Låter jättegott, måste provas!

    Kram!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *