Mere powder på powder og ny hyp!

Powder-farve er altså en god opfindelse! :) Jeg blev lige inspireret af mig selv i går og byggede videre på powder som basis i dag. Dog noget ærgeligt at foråret blev sat på stand-by, så man er nødt til at have hel-lange leggings på igen – suk… 
Ellers er det en GOD dag i dag! Jeg nemlig ud og købe min nye hyp! hurra hurra hurra! :)

Og her er min nye isbamse: Jór fra Langtved
(det er ikke mig på billedet)

2 kommentarer

 1. Spring is on standby here as well. Mother nature seems a bit angry as she is sending us gusty winds and torrential downpours. I feel a bit like Dorothy from the Wizard of Oz. Time to pull out the woolens and Hunter boots!
  Hugs,
  Karen XOXO

 2. Hi Karen
  You’re right – but luckily we don’t get any rain here. And today the sun is shining again :)

  Have a nice weekend
  Hugs :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *