8 kommentarer

 1. Hej med dig

  Hold da op, jeg går ikke engang på arbejde, og alligevel har jeg slet ikke set det:-) Nå, jeg må tage reprisen i aften.

  Mht Deepfling, hold da op nogle flotte kombinationen, men desværre er lace dress allerede udsolgt igen eller også har de slet ikke fået lagt dem på endnu. Det kan man da håbe. Jeg har tunikaen hun har på sammen med og det ser jo fantastisk ud. Nu har hun jo selvfølgelig også flotte tynde ben, ikke som mine stolper, men alligevel. Det ser faktisk ret flot ud med den kontrast der er med lidt mørke strømper og høje sko, og så det mere pigede OddM. jeg kan ikke selv gå i høje sko pga min sygdom, men kunne jeg, så skulle det testes. Men kontrasten kunne man måske godt lave, også feks med en læderjakke til det pigede.

  Nå, men jeg ville egentlig også spørge dig, om du ved andre måder man kan kontakte Deepfling på, end via deres mail? Jeg bestilte en Libeskind taske og to OddM styles den 12/4 og har ikke set skyggen af nogen pakke endnu. Fik en mail at det var sendt via Sverige men ingen trackingnr så jeg kan ikke lede efter den. har skrevet til dem tre gange for at spørge til den men får ingen svar. Det er lidt foruroligende for pengene er jo hævet på mit kort for lang tid siden

  Rigtig god weekend, held og lykke med hesten, og så den tur til NY, puha, godt misundelse slet ikke ligger til mig:-)

  KH
  Mette, Vrå

 2. Hejsa
  Ej, det var nu også lidt for sjov… vi havde det bare til at køre på skærmen og så kiggede vi lidt en gang imellem :)
  Åh, jeg har ikke haft kontakt til Deepfling i laaaang tid. Faktisk tror jeg ikke siden sidste sommer… Men jeg ved at en pakke fra usa kan være længe undervejs – og vel især når den skal omkring sverige først (smart ellers)
  Hvilken Liebeskind taske har du bestilt? Der er SÅ fede. Jeg har tænkt mig at jeg skal købe en når jeg kommer til NY :)

  Tak. Jeg får dog ikke min nye hyp før jeg er hjemme igen.

  God weekend herfra også :)

  KH Annette

 3. Hej

  Jeg regnede nu heller ikke med i sad klistret til skærmen:-) Men jeg fik reprisen her i aften og det var helt fint.

  Jeg håber den dukker op, men det der foruroliger mig lidt er, at de ikke svarer på mine mails. Jeg ved godt de sender via Sverige og det er jo smart men det forlænger åbenbart leveringen væsentligt. men så undgår vi jo tolden og det kan vi godt lide:-)

  Jeg har bestilt en Gloria i vintage stone. Er spændt. Er jo eller totalt Mulberry freak, og har faktisk den samme som dig i brug pt, bortset fra at min er chocolat. Kan pludselig ikke huske hvad den hedder. Men synes den Gloria i den lyse farve ville være en fin sommertaske, så må vi se om jeg kan vænne mig til at der ingen skulderstrop er.

  Fornuftigt at vente med hesten, jeg havde faktisk lige nået at tænke at det da ikke var så smart når du skulle ud at rejse. Men skønt, så er der også noget at glæde sig til når du kommer hjem. Er spændt på at høre hvordan det går i NY, jeg tror jeg ville være helt rundt på gulvet hvis jeg skulle gå rundt alene derovre. Det ville være meget overvældende.

  KH
  Mette, Vrå

 4. må jeg indskyde omkring deepfling? jeg handler der tit og de svarer altid og jeg har aldrig mistet en pakke. Har du deres rigtige mail adresse? Har de afsendt pakken? tit så afslutter de egentligt ordren men sender den først senere, da de afventer at modtage varen. Pt. har jeg et par bloomers jeg venter på – men jeg kan se de ikke har shippet endnu, så det er godt at kunne følge ordren derinde?
  vh
  Helle

 5. HEj

  Ja, jeg har fået en mail om at den er sendt i samlet sending til Sverige. Men derefter har jeg intet hørt, og jeg sender mails til deres alm adresse: info@deepfling.com tror jeg det er. Har du en anden mailadresse?
  Jeg er lidt utryg ved at de slet ikke svarer, det synes jeg er vildt mærkeligt.

  Så den må jo ligge i Sverige et sted, men det er lidt svært når man ikke har noget trackingnr at lede efter den med

  Måske skulle jeg ringe til dem på mandag:-)

  Hilsen
  Mette,VRÅ

 6. deepfling@gmail.com – prøv den? har du tjekket på dit posthus at den ikke ligger der? det har jeg oplevet – at sedlen var mistet og at pakken blot lå og ventede på mig?

 7. Mette > jeg kan heller ikke lige huske hvad den der Mulberry hedder. Det er cross-over-moddellen, ikke? Den er virkelig også flot i chocolat.
  Uha – Gloria er rigtig flot! Spændende! Håber du modtager snart. Det kan være at du skal prøve mailadressen som Helle skriver…?

  Helle > Har du ikke også oplevet at man ikke får besked om at der ligger en pakke og venter efter postvæsenet har indført de nye regler her for en måned siden? Det har jeg nemlig oplevet 2 gange nu…

  Rigtig god lørdag aften til jer :)

 8. hej Annette – nej, det har jeg faktisk ikke? jeg har fået alle mine pakker – hvilket (når man nu ER odd molly pige) er rigtig mange :) Det var mere i “gamle dage” at postbudet ikke lagde en seddel og jeg dermed ikke vidste at der lå en pakke og ventede. Har en smart ordning lige nu med min postmand, som smider mine pakker i vores grill – så det er blevet min postkasse :)

  Glæder mig til canna cardigan kommer på udsalg i powder – den må jeg bare have :)
  kærlige hilsener fra Helle (som forresten savner at få besked, når der bliver besvaret beskeder her i din fine blog…:)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *