Pakning – fase 1: Umuligt at vælge!

Så er pakningen gået ind i fase 1: Det udvalgte tøj er smidt ud på sengen. Selvfølgelig er det aaaalt for meget, men kan ikke hold ud at skulle komme til at mangle noget… så det gælder bare om at få så meget som muligt til at være i kufferten! 
Fluks melder der sig så et nyt spørgsmål: Hvad tager man på når man skal sidde i et fly 7 – 8 timer?

4 kommentarer

 1. Känner igen dina problem. Jag återkom från Kina för någon vecka sedan och som reskläder hade jag velour byxor och wrap över RAF. Det var jätteskön med mjukiskläder att sitta och knöla med. En stor sjal är inte heller fel, kan användas till mycket, t ex när man vill sova.
  Kram

 2. Hej Mags
  Tak :) det lyder som en god kombination. Jeg kan forstå man også skal sørge for at have noget varmt på pga air condition. Jeg må hellere tage mit Cancun scarf med. Det er i hvert fald stort ;)

  Kram

 3. synes næsten at skoene er det vigtigste, når man flyver? og helst ikke noget der strammer ALT for meget. Men silke er jo super – krøller ikke og man ser lige så godt ud på vej ud som på vej ind :) og jeg elsker at se ordentlig ud og kunne aldrig DRØMME om at flyve i joggingtøj – det er der vist nogen der sværger til :) Silke og flade sko eller støvler – og ja, cancun sjalet vil være perfekt at have på :)

 4. Anonymous

  Velour kjole og mykt stort ullsjal er herlig å reise i :)Og uggs på føttene:)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *