First Day in the City of Cornels – New Haven

Hermed mit første indlæg fra “The Land of Opportunities”. Flyveturen i går gik rigtig fint  (tænk at man kan nå at se to film, spise to måltider og spille “Solitare” 234 gange på 8 timer) – lige indtil vi var over New York og ikke kunne få landingstilladelse. Vi kredsede (læs: hoppede) derfor rundt i en helt time (!!!) hvilket resulterede i at både jeg og flere andre passagerer måtte have de små fine papirsposer i brug – øv :(
Derefter kørte vi til New Haven hvor min mand bruger de første par dage på møder. Jeg kan godt mærke at jeg ikke lige er den bedste til at finde ud af det med tidsforskellen. Vi er 6 timer bagud, hvilket betød at vi sad og spiste aftensmad kl. 3 i nat. Vi bor i centrum af New Haven, hvilket også er Yale University District. Vi har lige været en lille tur rundt og tjekke området – og det er virkelig smukt: Blomstrende corneller overalt, gamle smukke bygninger og i dag et fantastisk vejr! Og nu er manden i møde hele dagen og jeg har byen for mig selv – muaaahahahaaaa!!!

Enjoy your weekend!  :) 

3 kommentarer

 1. Anonymous

  So nice to see you in NY!
  Have a great time :)
  Hugs, Carla

 2. Hi Carla
  Thank You :) We’re off for NY City tomorrow and I’m looking forward to do som shopping ;)

  Hugs
  Annette

 3. Anonymous

  I have my ‘Love Spell’ today..:) look for it…
  Here at home, when i put it in the morning my boys say: It smells so good :)
  It’s really true…When i was there people always asked: ‘Hi, how are you today?’…they are nice! I think they expect you to ask the same… :)
  Hugs, Carla

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *