Fra New York til Newport

Efter nogle hektiske dage i New York er vi nu kørt nordpå igen. Til Newport på Rhode Island. Det er en kæmpe kontrast… Og jeg må sige at her er stille! Også selvom vi bor lige ved siden af byens populæreste sted med udeservering ;) Her er virkelig smukt og romantisk og fyldt med fine gamle huse, små hyggelige forretninger, lækre restauranter og kæmpestore Mansions (borgagtige huse) langs kysten. 
Og jo, hvis du sidder og tænker på om jeg slet ikke fik shoppet i New York – så JO DA – det gjorde jeg :) Tasker fra Fossil, smykker fra Bloomingdale’s og en lille fin iPad fra Apple Store, hvor servicen bare var helt i top!
Nu skal vi ud og finde byens bedste hummer-restaurant, som er byens specialitet.
Her er lige et udpluk af de sidste dages aktiviteter:

See ya!

2 kommentarer

  1. Läckert! Vill också dit… puss! Anna

  2. Hej Anna
    Kom endelig – der er riiigelig med plads ;)
    Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *