Fra Newport over Martha’s Vineyard til Mystic Country

Vi sagde farvel til vores hyggelige overnatningssted Bouchard i Newport (som jeg helt sikkert vil anbefale :) kørte til Woods Hole og tog færgen til Martha’s Vineyard. Sikke et sted! Havde vi vidst den lille ø havde så meget at byde på, havde vi afsat meget mere tid der. Det er virkelig som at befinde sig i et parallel-univers – lidt som at gå rundt i en eller anden form for Disney-park, bortset fra det hele selvfølgelig er virkeligt… Og så så vi for første gang nogensinde Alpaca-lamaer her > Sådan et par stykker MÅ man da have som kæledyr! :)
Og i dag har vi så besøgt to store outlet-byer. Ja, jeg kalder dem byer, for center er underdrevet. Vi er bare HELT fyldt op med oplevelser – og pizza og rødvin ;) 
Nu er vi så landet på turens absolut hyggeligste og mest gennemførte værelse hos Captain Stannard House, som jeg i dén grad anbefaler! Kommer du nogensinde på disse kanter, kan jeg kun opfordre til at tage en – eller måske flere – overnatninger her :) Dette er et rigtig “feel-good”-sted hvor alt til mindste detalje bare er i orden!
Nu skal jeg forsøge at pakke min kuffet til vi rejser hjem i morgen… over and out from over here…

 

 

2 kommentarer

 1. Godmorgen – ja, det er morgen her i DK

  Sikke nogle dejlige billeder og lidt af en kontrast til NYC. Dejligt at i har kunne opleve begge dele.
  Jeg kan slet ikke forstå at i allerede skal hjem, synes ikke der er gået så lang tid, men i trænger sikkert snart til det. Sådan har jeg det altid, jeg elsker at være afsted, men glæder mig til at komme hjem når tiden nærmer sig. Spændende med de store Outlets, men bliver man mon ikke helt overvældet?
  Nå, men rigtig god tur hjem, og så kan det da være at de fine islændere skal have selskab af et par lamaer:-) Ikke ret langt fra os, er der nogen der har nogle få stykker gående , facinerende og sjove dyr at se på.
  KH
  Mette

 2. Hej Mette
  Ja, det vi oplevede en del kontraster på turen. Og det var rigtig rigtig godt. Det er som om den ene oplevelse på den måde fremhæver den anden…
  Og JO – det er virkelig godt at komme hjem!
  Næh, er der lamaer i dit nabolag? Er det nogle de avler/sælger?

  Og så jeg lige noget med at du har fået lavet en blog?

  KH Annette :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *