Aktiv fridag, Nymph-renaissance og ny hyp

Min samvittighed har det absolut bedre efter jeg har fået ordnet haven (bortset fra græsset som er mandens opgave), ordnet vasketøj og gjort hele huset rent. Og nu har jeg lovet drengene hyggeaften med slik, popcorn og en god film. Hvordan holder jeg mig vågen??
Jeg forsøgte også at rydde op i skabet og fandt denne lille godte fra sidste år: Nymph-toppen! Den er da helt genial – og så kan jeg igen øve mig lidt mere i jeans ;)


· · · · · · · · ·  ♥  ♥ · · · · · · · · ·
Må jeg præsentere min nye darling – Jòr fra Langtved:

· · · · · · · · ·  ♥  ♥ · · · · · · · · ·
Rigtig god fredag aften!  :)

4 kommentarer

 1. Vilka glada bilder. Nymphen är så fin. Har den i annan färgsättning och den är en klar favorit. Hästen var ju bara såååå söt :-)

  Kram och trevlig helg
  /Vivvi

 2. Anonymous

  Hi,
  Nymphe is so beautiful! I didn´t know it. It´s really nice.
  Hugs,
  Carla

 3. Godaften

  Sikke en energi, jeg bliver helt træt bare af at høre om det:-) Dejligt at finde godbidder frem fra skabet, det burde jeg gøre lidt oftere, istedet for bare at købe nyt hele tiden. Jeg har selv to fine silketoppe fra sidste eller forrige år, som nærmest ikke er brugt. Dem må jeg have fundet frem, geniale til jeans, og med en cardigan over kan man jo tage af og på, alt efter det omskiftelige vejr.

  Hvor er han fin – det kæreste hoved har han, ham kan jeg godt forstå du er “forelsket ” i. Rigtig meget held og lykke med ham.

  Nu må jeg i seng, vi skal på camping i morgen, og jeg har ikke pakket tøj endnu, typisk mig. SÅ jeg må tidligt op så vi kan komme afsted kl 9.

  God weekend

  KH
  Mette

 4. Vivvi > Tak :) Ja, jeg har endda haft Nymph i en anden farve som jeg har solgt – dumme mig ;)

  Carla > Yes, it’s really beautifull – and also lovely to wear :)

  Mette > Ja, frem med silketoppe og cardigans – det passer til vejret lige nu :) Rigtig god campingtur!

  KH og knus
  Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *