Lørdag aften

Det blev til et sent blogindlæg i dag. Timerne er bare forsvundet for mig. Det har været en dejlig forårsdag selvom varmegraderne ikke har været noget særligt. Som i kan se, øver jeg mig stadig i bukser… – de samme fra Lauren, som jeg købte i USA. De er faktisk ganske behagelige. I dag har jeg haft gamle Birkenstock-sandaler på og egentlig været lidt for casual, men en gang imellem er det vel også ok… Cardiganen er Odd Molly Mulholland fra efteråret og toppen er fra sidste forår (tror jeg nok)

Bær over med billederne – de er taget efter at have indtaget denne menu samt en halv flaske SUPER god rødvin ;)
Fortsat god lørdag aften!  :)

PS: I morgen præsenterer jeg min første gæsteblogger, Helle
Jeg glæder mig!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *