Gæsteblogger: Helle fra Silkeborg

I dag har jeg den stor fornøjelse at præsentere min første gæsteblogger og nu vil jeg lade Helle skrive:· · · · · · · · ·  ♥  ♥ · · · · · · · · ·

Jeg hedder Helle, er født i super året 1969 og bor i Silkeborg, hvor jeg arbejder (med IT og bankteknologi), holder fri (med min skønne familie) og dyrker sport (men er pt. ”nede” med en skadet menisk, hvilket gør mig til en springloppe, som føler hun er i bur). Jeg har en del passioner og glæder mig til at dele og få inputs via bloggen.KAN man være tøj/sko/taske nørd?

I så fald er jeg det :) Jeg har en passion for tøj – og her har ODD MOLLY desværre en dyr, men også meget berigende førsteplads. Dyr fordi tøjet jo ikke hører til i den billigste ende, men berigende fordi det gør mig glad hver eneste dag at kunne finde disse vidunderlige stykker tøj i min garderobe – det smukke stof, de smukke detaljer, odd molly dollars og silken og og og…. 
Dog har jeg en endnu dyrere passion for Balenciaga tasker, som dog helt naturligt bliver reguleret af de høje priser på disse små stykker tasker af det fineste skind og de smukkeste farver. Det glæder jeg mit til at vise, men i dag vil jeg vise den sag, som fandt dagens lys.
Så nu vil jeg spørge jer, om I også føler, der bør ”tildeles” et bælte til denne? 
Ser man ikke bare alt for stor ud?

Mamelukker fra Prövrummet, og Odd molly kjole fra en meget ældre kollektion, str. 1. 
Har med vilje skåret skoene fra, da jeg synes der hører sig højhælede til ethvert outfit, og det havde jeg ikke lige fået på :)


· · · · · · · · ·  ♥  ♥ · · · · · · · · · 4 kommentarer

 1. Vad roligt ´med ett nytt ansikte! Ska bli spännande att följa dig och se vad du visar fram här!
  Den här tunikan är så söt och sommarfräsch. jag har den också fast i annan färg och älskar den! Men, den har konstig passform… Jag har aldrig provat med bälte, men funderat lite på att sy in den i sidorna eller sätta resår där.
  Kram

 2. hej Nena – ja, jeg synes også den har en sjov form – men alligevel utrolig flot i den klare hvide og mørkeblå farve. Jeg købte den i vinters, hvor alle andre købte vintertøj – så der kunne jeg få den til en rimelig pris :) Hvad bruger du under din?
  kærlig hilsen fra Helle

 3. Jag har mest haft den som sommarklänning, ibland bara den och ett par sandal, ibland korta tights till. Men nu det sista har jag använt den lite året om och då har jag haft den till jeans och med bikette jeansjacka eller short mesh cardigan i dk pink till. Jag köpte den här som ny direkt när den kom, blev så förälskad i den. Så den har använts mycket och är nog mitt enda Odd Mollyplagg som blivit solblekt! (Jag har den vinröda varianten…)
  Kram

 4. Och Annette – jag har varit iväg till Oslo några dagar och missat nykomlingen! Vilken underbar häst och vilken härlig pannlugg!
  Kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *