6 kommentarer

 1. Tack för tipset! Det blev ett litet klick för mig :-)

  KRAM

 2. Hihi – dejligt :)

  Kram

 3. Ja nu havde jeg lige bestilt hos MInzo, men det blev til tre klik hos Bohemia også så nu må jeg vist igang med at sætte ting til salg. Måske jeg skulle overveje nogle af alle de OddM styles jeg ikke har fået i brug. Synes bare de alle er så fine så det er svært.

  Men tak for tipset endnu engang.

  Kh
  Mette

 4. Uha – du er en værre shopper end mig ;)
  Jeg ved lige præcis hvordan du har det med de fine ting – men jeg prøver på at vende det om og tænke på de NYE styles jeg gerne vil have i stedet. Så er det lidt nemmere :)

  KH Annette

 5. Jamen øv, den jeg helst ville have, har de ikke alligevel,selvom den stod til at være der.
  Og nej, jeg er bestemt ikke værre end dig, jeg tror bare det lyder sådan når man fortæller, og så glemmer man hvor meget man selv har købt:-) Jeg tænker præcis ligesådan når jeg læser hvad andre har købt…..
  Men det er nu også ligemeget, jeg shopper helt sikkert for meget, og det skal snart være slut…
  Og ja, sådan kan man jo vende det, men man sætter bare altid en masse penge til ved at sælge, jeg synes det er svært at få en god pris for tingene feks på Trendsales. Men det er måske bare mig?

  KH
  Mette

 6. Puha, så fik jeg lige en opringning fra Holland. Mit engelske er ikke alt for godt, men det lykkedes at forstå hinanden. Det endte med at jeg fik en anden, og 10euro dyrere kjole, istedet for den jeg ville have haft. Uden beregning , det synes jeg var fin service så dem vil jeg gerne anbefale

  KH
  Mette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *