En ny Sleeveless er flyttet ind og mere rabat

Som den skarpe læser sikkert har observeret, har jeg nu en Sleeveless i en ny farve på :) Det er fordi jeg har solgt de to andre… Ja, jeg synes lige pludselig de var for store og jeg havde problemer med at stropperne gled ud på skuldrene. Så nu har jeg en størrelse 1, som er lidt nemmere at have med at gøre ;)

Odd Molly Silk Sleeveless, lite military str. 1 
Saint Tropez cardigan · Rosemunde top · Gina Tricot leggings

: :   : : : : : : : : : : : : : : : : : :   : :

25% rabat 
hos Upstairs Downstairs
Skriv “tillykke” under bemærkninger så fratrækkes rabatten manuelt.
Gælder fra i dag til 3. juni.

: :   : : : : : : : : : : : : : : : : : :   : :

6 kommentarer

 1. It looks like the dress is a perfect fit. I am admiring the lovely pointelle leggings. Here, I can only find boring leggings in black. I would kill for a textured pair in a chalk type of colour. They would be so useful.
  Kram,
  Karen XOXO

 2. Hej

  Hvor er den fin, og sikke en farve.

  Men hulk, nu synes jeg lige at jeg var blevet bare lidt tyndere, 5 kg, men jeg har sleeveles i str 4…………Ku måske godt have været en 3, min sidder ikke så tæt på brystet som denne her gør på dig. Tror jeg skal vænne mig til at købe en str mindre. Men sammenlignet med dig er jeg jo stadig en “flodhest”:-)
  Jeg er bygget helt anderledes, har ikke tynde ben som dig, og er også bredere om skuldrene, så det er nok otopi at tro at jeg nogensinde når ned i din str. Det er nu heller ikke målet, havde tænkt at det kun skulle være de 5 kg, for så kan jeg stadig passe alt mit lækre tøj

  Og så lige et suk : hvornår pokker bliver det forår heroppe nordpå??? JEg er træt af at fryse og træt af regn.
  Jeg har også de fine leggings fra GIna Tricot, både i den lyse og i en grå farve. Et af mine bedste High Street køb

  KH
  Mette

 3. Anonymous

  The dress looks beautiful on you. I also have this dress in the khaki, please can you tell me if the Elouise Bell cardi looks nice with it, is the colour a good match or is it too much pattern? I am watching one on ebay! I have found nice khaki leggings from Jackpot which are a good colour match, but here in the UK we don’t have any lovely knit leggings or bloomers :-(
  Love, Louise x

 4. hvor er den fin Anette :)

 5. Godmorgen :)

  Karen > Have you tried Gina Tricot online?

  Mette > Lad os lige slå fast med det samme: Du er IKKE en flodhest. Du ser rigtig fin ud. Du er, som du selv skriver, bygget helt anderledes. Du er også højere end mig, så selvfølgelig skal du have en større størrelse. Jeg er til gengæld så træt af min meget beskedne barm-størrelse, som jo også er medvirkende til at jeg kan tage de små tøjstørrelser ;)
  Og ja, nu er der 1. juni men absolut ikke sommer – SUK!

  Louise > Thank you. I think the Elouise cardigan is fine – the colours are matching, but too much pattern for me ;) I am going for the Sundance cardigan in dark pink instead. Oh – I have almost forgotten Jackpot. I must take a look there ;)

  Helle > Tak :)

  Kram og kh, Annette

 6. hej anette.. hvor har du købt denne farve cardigan fra saint tropez… ??? det er lige den jeg søger… mvh ..Rikkeemilie

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *