Når enden er go’…

Jeg blev inspireret af et indlæg hos fine Philia om jeans. Hun skriver om hvor svært det er at vurdere jeans ud fra billeder og hun vil gerne se billeder af jeans på “normale” piger – og helst bagfra – da det jo er ret vigtigt hvordan de sidder på rumpen. Det er jeg helt enig i, så her viser jeg denne sommers yndlingsjeans fra Mos Mosh… ja, bagfra… Jeg er ikke så nipset som Philia og har her skruet mig i en str. 29. Toppen er fra Odd Molly’s sommerkollektion fra sidste år og inderst er det en silketop fra Rosemunde.


Rigtig god lørdag, kære læsere :)

2 kommentarer

 1. Hej

  Håber du nyder sommervejret, og tak for flotte billeder, sikke en bagdel:-) I dit tilfælde, HELT sikkert en fordel:-)
  Jeg har tit kigget på MosMosh jeans men aldrig prøvet dem. Er de alm størrelsessvarende? Og ja, det er en stor mangelvare med informative billeder når man skal netshoppe jeans. Jeg mangler også tit beskrivelse af, er de høj eller lavtaljede osv osv. Det kunne de virkelig godt blive bedre til, sammen med billeder fra flere vinkler.

  Rigtig god lørdag aften i det fantastiske vejr og god søndag også

  KH
  Mette

 2. Hej Mette
  Ja, DET gør jeg. Det håber jeg også du gør :)
  Jeg synes MosMosh er størrelsessvarende. Og så er de ret behagelige fordi de er lidt højere i taljen. På Fashionforme.dk synes jeg egentlig de er ret gode til at beskrive deres jeans. Har du kigget der? Hun har dem også hos Jackie O. Det er måske lidt nemmere at prøve nogle forskellige så…

  God søndag :)

  KH ANnette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *